Online E-learning: Opleiding Strategisch Omgevingsmanagement

Online opleiding met meerdere modules.

Zoek je een e-learning op het gebied van Strategisch Omgevingsmanagement? Volg dan nu onze online opleiding SOM en ontvang gratis het boek Canvas Omgevingsmanagement. 

In het kort

Duur van de opleiding

Deze e-learning bestaat uit een korte introductie en vier modules. Elke module biedt je rond de 1-2 uur aan kennis en inspiratie.

Prijs

E 447,00 exclusief btw

Inschrijven

De online opleiding Strategisch Omgevingsmanagement is een mix van theorie, korte filmpjes, inspirerende voorbeelden en praktische oefeningen. We stellen vragen die je aan het denken zetten. Deze opleiding biedt alles wat je nodig hebt om je het vak van omgevingsmanagement eigen te maken.

Vier losse modules

De online opleiding bestaat uit vier modules, die je na elkaar kunt volgen. Elke module bied je tussen de 1-2 uur aan kennis en inspiratie.

De opleiding bestaat, na een introductie-module, uit vier inhoudelijke modules: 

E-learning: Opleiding Strategisch Omgevingsmanagement

cijfers-voor-blog-01-2Ken de theorie

In de module Ken de theorie staan we stil bij de theorie die de basis vormt van SOM. We gaan uitgebreid in op de Mutual Gains Approach, maar behandelen ook elementen als Joint Fact Finding en (het bouwen aan) vertrouwen.

cijfers-voor-blog-02-2Ken de methodiek

In de module Ken de methodiek, behandelen we de stapsgewijze aanpak die SOM kenmerkt. We lopen langs de vier hoofdstappen van de SOM-cirkel en staan stil bij praktische instrumenten om een goede stakeholder- en issueanalyse te maken

cijfers-voor-blog-03-2Canvas Omgevingsmanagement

In de derde module lichten we het gebruik van het Canvas Omgevingsmanagement toe. Het Canvas een snelle manier om met je team de omgevingsstrategie van je project te kunnen bepalen.

cijfers-voor-blog-04-2Ken jezelf 

In de module Ken jezelf sta jij zelf, de omgevingsprofessional, centraal. Omgevingsmanagement is namelijk bovenal mensenwerk. Het is daarom belangrijk te weten wat jouw manier van verbinden is. Doe je dat via de inhoud, de relatie of probeer je mensen te overtuigen vanuit een wenkend toekomstperspectief? In deze module leer je jezelf kennen, zodat je jezelf nog beter kunt inzetten.

Nieuw: online consult voor € 199,-

Normaal gesproken koppelen we de online opleiding aan fysieke trainingsbijeenkomsten. Bij deze e-learning bieden we een persoonlijke online consult aan. Tijdens het gesprek geven we feedback op je opdrachten. Ook beantwoorden we alle vragen die je nog hebt. Dit consult duurt circa 1,5 uur. 

Canvas_omslag_3D-300x280

Inclusief gratis boek 'Canvas Omgevingsmanagement'

De perfectie online en offline combinatie. Verdiep je kennis op het gebied van het Canvas Omgevingsmanagement.  

Vele deelnemers gingen je voor

Deze online opleiding is zeer succesvol. Meerdere professionals gingen je al voor. Deelnemers van gemeenten, Rijksdiensten, zorg- en onderwijsinstellingen, provincies en  bedrijven.

Overtuigd? Schrijf je nu in!

E-learning Strategisch Omgevingsmanagement  € 447,- ex. BTW

Online Consult € 199,- ex.BTW

Neem contact op

Alle mensen

Neem contact op

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.