TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Online E-learning Strategisch Omgevingsmanagement

  Online opleiding met meerdere modules

  Zoek je een e-learning op het gebied van Strategisch Omgevingsmanagement? Volg dan nu onze online opleiding SOM en ontvang gratis het boek Canvas Omgevingsmanagement. 

  In het kort

  Duur van de opleiding

  Deze e-learning bestaat uit een korte introductie en vier modules. Elke module biedt je rond de 1-2 uur aan kennis en inspiratie.

  Prijs

  € 885,- exclusief btw

  Inschrijven

  De online opleiding Strategisch Omgevingsmanagement is een mix van theorie, korte filmpjes, inspirerende voorbeelden en praktische oefeningen. We stellen vragen die je aan het denken zetten. Deze opleiding biedt alles wat je nodig hebt om je het vak van omgevingsmanagement eigen te maken.

  Vier losse modules

  De online opleiding bestaat uit vier modules, die je na elkaar kunt volgen. Elke module bied je tussen de 1-2 uur aan kennis en inspiratie.

  De opleiding bestaat, na een introductie-module, uit vier inhoudelijke modules: 

  E-learning: Opleiding Strategisch Omgevingsmanagement

  cijfers-voor-blog-01-2Ken de theorie

  In de module Ken de theorie staan we stil bij de theorie die de basis vormt van SOM. We gaan uitgebreid in op de Mutual Gains Approach, maar behandelen ook elementen als Joint Fact Finding en (het bouwen aan) vertrouwen.

  cijfers-voor-blog-02-2Ken de methodiek

  In de module Ken de methodiek, behandelen we de stapsgewijze aanpak die SOM kenmerkt. We lopen langs de vier hoofdstappen van de SOM-cirkel en staan stil bij praktische instrumenten om een goede stakeholder- en issueanalyse te maken

  cijfers-voor-blog-03-2Canvas Omgevingsmanagement

  In de derde module lichten we het gebruik van het Canvas Omgevingsmanagement toe. Het Canvas een snelle manier om met je team de omgevingsstrategie van je project te kunnen bepalen.

  cijfers-voor-blog-04-2Ken jezelf 

  In de module Ken jezelf sta jij zelf, de omgevingsprofessional, centraal. Omgevingsmanagement is namelijk bovenal mensenwerk. Het is daarom belangrijk te weten wat jouw manier van verbinden is. Doe je dat via de inhoud, de relatie of probeer je mensen te overtuigen vanuit een wenkend toekomstperspectief? In deze module leer je jezelf kennen, zodat je jezelf nog beter kunt inzetten.

  Nieuw: online consult voor € 199,-

  Normaal gesproken koppelen we de online opleiding aan fysieke trainingsbijeenkomsten. Bij deze e-learning bieden we een persoonlijke online consult aan. Tijdens het gesprek geven we feedback op je opdrachten. Ook beantwoorden we alle vragen die je nog hebt. Dit consult duurt circa 1,5 uur. 

  Canvas_omslag_3D-300x280

  Inclusief gratis boek 'Canvas Omgevingsmanagement'

  De perfectie online en offline combinatie. Verdiep je kennis op het gebied van het Canvas Omgevingsmanagement.  

  Vele deelnemers gingen je voor

  Deze online opleiding is zeer succesvol. Meerdere professionals gingen je al voor. Deelnemers van gemeenten, Rijksdiensten, zorg- en onderwijsinstellingen, provincies en  bedrijven.

  Overtuigd? Schrijf je nu in!

  E-learning Strategisch Omgevingsmanagement  € 885,- ex. BTW

  Online Consult € 199,- ex.BTW

  Heb je een vraag over deze training?

  Alle mensen

  Heb je een vraag over deze training?

  Alle mensen