TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Online Opleiding samenwerken

  Verschillen verbinden is een vak

  Samenwerken is een vak waar je als organisatie het verschil mee maakt. We staan voor grote uitdagingen. Hoe maken we de zorg beter? Hoe schakelen we om naar een duurzame wereld? Echt iets bereiken begint met goed samenwerken. Maar hoe doe je dat? Hiervoor hebben wij een zeer uitgebreide online training ontwikkeld.

  In het kort

  Duur van de opleiding

  De online opleiding bestaat uit vier modules, die los van elkaar zijn te bestellen. Elke module biedt je tussen de 2,5 en 4 uur aan kennis en inspiratie.

  Inschrijven

  De online opleiding samenwerken is een prikkelende mix van theorie, korte filmpjes, inspirerende voorbeelden en praktische oefeningen. We stellen vragen die je aan het denken zetten. Je ontvangt werkplaten die je direct in de praktijk kan toepassen. Je kunt persoonlijke testen maken. Deze opleiding biedt alles wat je nodig hebt om je het vak van samenwerken eigen te maken.

  Vier losse modules

  De online opleiding bestaat uit vier modules, die los van elkaar zijn te bestellen. Elke module bied je tussen de 2,5 en 4 uur aan kennis en inspiratie.

  1. Werken op het grensvlak

  Steeds meer mensen werken op het grensvlak van hun eigen organisatie en het netwerk van betrokken partijen en personen. De eerste online cursus gaat over dit grensvlak: wat vraagt samenwerken van jouw organisatie en van jou als professional? Ben jij zelf bijvoorbeeld ook een ‘grenswerker’ en wat zijn de talenten die je daarvoor nodig hebt?

  2. Drie grondvormen van Samenwerken

  Samenwerken kan op verschillende manieren. In deze module maak je kennis met de drie vormen van samenwerken die wij onderscheiden - met elk hun eigen sterke kanten en valkuilen? Waaraan herken je deze samenwerkingsvormen en wat vraagt het van jouw organisatie als je in de ene of de andere samenwerkingsvorm werkt? En kun je ertussen switchen?

  'Na de training hebben we binnen de afdeling afgesproken dat we bij de start van elk nieuw project eerst intervisie doen en ook reflecteren op de projectopzet vanuit de drie coalitievormen.'
  Beleidsmedewerker Ministerie IenM

  3. Jouw persoonlijke handtekening

  Ieder mens is uniek, heeft zijn eigen karakter en daarmee ook een eigen persoonlijke stijl van handelen. In deze module kom je achter jouw eigen stijl in samenwerken en wat daarvan de kwaliteiten en valkuilen zijn. Deze training helpt je jouw stijl effectiever in te zetten en de stijl van anderen te herkennen.

  4. Tweebenig leren spelen

  Samenwerken op het grensvlak is spannend, want juist op dat grensvlak worden verschillen tussen organisaties en mensen voelbaar. Verschillen in belangen, stijlen, culturen en taal. In deze module maak je kennis met het concept van tweebenigheid en leer je om te gaan met de spanningsvelden die je op het grensvlak tegenkomt. Je vergroot daarmee je handelings-repertoire om deze spanningsvelden productief te maken.

  'Heel nuttig voor mijn eigen reflectie en om bij lastige keuzes breder te zoeken naar alternatieven die anders niet meteen in mij op zouden komen. Ik hoop dat dat zometeen een natuurlijke reflex wordt.'
  Projectmedewerker Rijkswaterstaat

  Kennis en inspiratie

  In de leeromgeving vind je de laatste kennis en inspiratie. Dat komt omdat we ook wetenschappelijk onderzoek doen naar de samenwerkingspraktijk en met jullie antwoorden en inzichten weer nieuwe handvatten kunnen ontwikkelen. Mocht je hier vragen over hebben dan kun je altijd contact opnemen met je trainer. 

  'Van nature werk ik vanuit de stijl van de ‘gedreven voorvechter’, maar sinds de opleiding realiseer ik me dat deze stijl voor mij nu minder effectief is dan in het verleden. Ik werk nu vanuit de ‘betrokken relatiebouwer’ en merk dat ik mijn eigen ambities kan waarmaken zonder dat mijn collega's zich gepasseerd of genegeerd voelen.'
  Beleidsadviseur ROC

  Aanbieding: vierde opleiding gratis!

  Elke losse module kost € 295,-. We hebben een speciale aanbieding, waarbij we alle vier de opleidingen aanbieden voor € 885,-.

  Nieuw: online consult voor € 199,-

  Vaak koppelen we de online opleiding aan fysieke trainingsbijeenkomsten. Maar we  bieden we ook persoonlijke consults online aan. Tijdens dat gesprek hebben wij de opdrachten die je hebt uitgevoerd gelezen en geven wij hierop feedback. Daarnaast beantwoorden we alle vragen die je nog hebt. Dit consult duurt circa 1,5 uur. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname. 

  Inclusief gratis boek 'Tweebenig samen werken'

  Tweebenig samen werken

  De perfectie online en offline combinatie. Verdiep je kennis op het gebied van samenwerken met dit boek dat bomvol staat met verhalen uit de praktijk. Het boek 'Tweebenig samen werken' geeft je daarmee nog meer diepgang en inspiratie. 

  Honderden deelnemers gingen je voor

  Deze online opleiding is zeer succesvol. Al veel professionals gingen je voor. Mensen van gemeenten, Rijksdiensten, zorg- en onderwijsinstellingen, provincies, bedrijven.

  Schermvoorbeelden

  Online opleiding samenwerken

  Heldere uitleg met video. Spelen en pauzeren wanneer jij dat wil.

  Online opleiding samenwerken

  Duidelijke infographics

  Online opleiding samenwerken

  Inzicht in jouw vaardigheden en persoonlijkheid

  Online opleiding samenwerken

  Schema's en tekeningen die écht wat toevoegen

  Overtuigd? Schrijf je nu in!

  Startmodule 'Werken op het snijvlak' voor € 295,- ex.btw

  4 modules Samenwerken voor de prijs van drie - € 885,- ex.BTW

  Online Consult - € 199,- ex.BTW

  Neem contact op

  Alle mensen

  Neem contact op

  Alle mensen