TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Nieuws Overname activiteiten Stichting PAMM door Eurofins Clinical Diagnostics

  Stichting PAMM (Pathologie en Medische Microbiologie) en Eurofins Clinical Diagnostics willen over vijf jaar één van de grootste aanbieders zijn van integrale medische diagnostiek in Nederland. Op 6 mei jl. ondertekenden zij de overname van de activiteiten van Stichting PAMM door Eurofins Clinical Diagnostics. Wij feliciteren Stichting PAMM en Eurofins met deze nieuwe strategische samenwerking in Brabant. TwynstraGudde heeft Stichting PAMM ondersteund in de rol van strategisch adviseur bij de overname.

  Toegevoegd door Huub Raemakers op 13 mei 2022

  Stichting PAMM is hét regionale centrum voor infectieziekten en pathologie in Zuidoost-Brabant. De stichting werkt intensief en structureel samen met de verschillende ziekenhuizen in de regio, huisartsen, GGD’s, zorginstellingen en verloskundigenpraktijken. In de markt heerst een grote prijsdruk en is behoefte aan innovatie. Zonder substantiële groei en kostenreductie is de toekomst voor Stichting PAMM onzeker. Daarom is gezocht naar een professionele en kapitaalkrachtige samenwerkingspartner. Stichting PAMM heeft op 6 mei jl. de overname van de activiteiten door Eurofins Clinical Diagnostics ondertekend. Eurofins Clinical Diagnostics is een laboratoriumnetwerk in 54 landen met meer dan 58.000 medewerkers in 900 laboratoria.

  Schaalvergroting en betere zorg

  Eurofins Clinical Diagnostics gaat fors investeren in de mensen en middelen van Stichting PAMM. Stichting PAMM krijgt de mogelijkheid zich in de komende jaren bij Eurofins Clinical Diagnostics te ontwikkelen, vanuit eigen kracht en identiteit. Daarnaast is door schaalvergroting en investeringen meer maatwerk en service mogelijk voor de klanten. Daarmee verbetert de zorg in de hele regio.

  Strategisch advies

  TwynstraGudde heeft Stichting PAMM ondersteund in de rol van strategisch adviseur bij de overname. Wij hebben de stichting onder andere ondersteund door:

  • Verkennen van de mogelijkheden van partnering met andere partijen.
  • Begeleiden vakgroepen en het bestuur bij het voeren van de gesprekken met mogelijke partners.
  • Begeleiding van het keuzeproces voor de definitieve samenwerkingspartner.
  • Opstellen van en regie over het draaiboek voor overname.
  • Opstellen gezamenlijke strategie Stichting PAMM en Eurofins Clinical Diagnostics.
  • Begeleiding formele procesgang van de overname bij Raad van Bestuur, Raad van Toezicht, Ondernemingsraad, medisch specialisten, NZa en ACM.
  • Gevraagd en ongevraagd adviseren van Stichting PAMM over strategie en strategische keuzes.

  Transitie nieuwe organisatie

  De overname is nu een feit. En daarmee komt Stichting PAMM in een volgende fase. Om een goede overgang van de stichting te waarborgen is een transitieplan en projectorganisatie gerealiseerd die toeziet op een soepele overgang, het identificeren en neutraliseren van risico’s en de ontwikkeling van de Stichting PAMM-organisatie onder de vlag van Eurofins Clinical Diagnostics.

  Lees hier meer over effectief samenwerken in de zorg.

  PAMM tombstone

  Foto: Uitgereikte thomstones tijdens de ondertekening

   

  Lees ook:

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen