TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Organisatieontwikkeling De ontwikkeling van je organisatie versterken

  Ontwikkeling van een organisatie vraagt veel van mensen op alle niveaus: medewerkers, managers en bestuurders. Met een ontwerp op maat en een samenhangend pakket van interventies leg je een krachtige basis voor veranderingen.

   

  De ambities van een organisatie kan niemand in z’n eentje realiseren. Steeds meer opgaven vragen om een gedeelde verantwoordelijkheid van bestuurders, leidinggevenden en medewerkers. Andere manieren van werken vragen bij iedereen om ander gedrag. Het effect van een training is vaak beperkt, omdat de meeste veranderingen niet in mensen gebeuren, maar tússen mensen. In de verbinding ontstaat kans op verandering.

  Zeven relevante processen

  In onze visie zijn bij iedere verandering zeven processen relevant: besluitvorming, creatie, cohesie, navigeren, persoonlijke ontwikkeling, professionalisering en samenwerking. Individuele en collectieve processen spelen, in wisselwerking met elkaar, een rol. Niet alles is voor iedereen haalbaar en zeker niet in hetzelfde tempo. Je hebt daarom een palet van interventies nodig, op maat, maar met een duidelijke samenhang. Gerichte maatregelen die passen bij de ambities van jouw organisatie en bij de verandervoorkeuren van de mensen die het moeten doen.

  Handvatten om steeds beter te worden

  We werken altijd in co-creatie. Samen komen we tot een soepel lopend verhaal over de ontwerpen met samenhangende interventies op collectief en individueel niveau, in de juiste volgorde. Medewerkers ontwikkelen nieuwe werkwijzen en competenties en dragen bij aan gezamenlijke ambities. En andersom krijgen gezamenlijke ambities een concreet handelingsperspectief voor individuele medewerkers. De samenhang geeft jou de handvatten waarmee je steeds beter wordt in organisatieontwikkeling. Nu, maar vooral ook in de toekomst.

  Teamontwikkeling

  Bij de ontwikkeling van een organisatie kijk je ook naar je eigen team of afdeling. Een goede samenwerking in je team is de basis van een effectieve aanpak, een tastbaar resultaat én individueel werkplezier voor alle teamleden. Het vraagt openheid, vertrouwen en de wens van ieder teamlid om de ander te kennen. Met elkaar zorg je voor samenspel tussen individuele waarden en collectieve drijfveren. De trainers van TwynstraGudde ontwikkelen programma’s om teams sterker te maken. In een specifieke situatie bekijken we wat nodig is en maken we een programma op maat. Lees meer over onze aanpak.

  Reputatie- & gedragsscan

  De Reputatie- & gedragsscan helpt je te kijken naar de onderlinge relatie tussen je eigen reputatie, de waarden van de organisatie en de daarbij behorende relevante gedragsaspecten. Dit inzicht wordt vervolgens gezamenlijk doorvertaald naar factoren en omstandigheden die je eigen professionals in staat stellen dat gedrag te laten zien dat stakeholders uitnodigt om in gesprek te gaan en te blijven. Lees meer over deze aanpak en scan.

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen