TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Digitale test Kleurentest; wat is jouw visie op veranderen?

  Elk verandertraject is uniek, gelet op de veranderopgave, de historie en de context van de organisatie. Het denken over veranderen in termen van kleuren komt voort uit de wens om geplande veranderingen in organisaties te kunnen sturen en beïnvloeden. Inzicht in jouw eigen visie op veranderen is daarbij essentieel. De kleurentest van TwynstraGudde helpt je om jouw visie te ontwikkelen.

  Toegevoegd door Aniek Janssen op 3 januari 2020

  De veranderkleuren geven inzicht in vijf bestaande veranderparadigma’s. Je kunt immers vanuit verschillende perspectieven en veronderstellingen naar mensen, organisaties, vraagstukken en interacties kijken. De veranderkleuren zijn twintig jaar geleden ontwikkeld door prof. dr. Léon de Caluwé en dr. Hans Vermaak en zijn sindsdien intensief gebruikt, getest, gegroeid en gedeeld zowel in de praktijk als de wetenschap.  

  Creëer beweging of realiseer verandering binnen jouw opdrachten met één van de andere 98 interventies uit Het Groot Interventieboek

  Alle veranderperspectieven zijn in onze ogen gelijkwaardig. Ze zijn alle vijf krachtig en ze kunnen alle vijf zeer effectief zijn. De kleurentheorie biedt een handvat om vanuit de verschillende perspectieven naar vraagstukken te kijken, deze te doorgronden en vervolgens,  weloverwogen een kansrijke veranderaanpak te kiezen. Daarnaast biedt de kleurentheorie inzicht in de voorkeuren van veranderaars en geeft het handvatten voor communicatie over én binnen de verandering.

  Zelfkennis via de kleuren

  Zicht op je eigen verandervoorkeur helpt bij het onderkennen van je mogelijkheden en beperkingen als veranderaar: je kunde, aannames, voorkeuren en geloofwaardigheid. Door je eigen veronderstellingen te kennen, word je bewust van je eigen competenties bij het sturen van verandering. En door je eigen voorkeur te kennen wordt het gemakkelijker met elkaar over veranderingen te communiceren. Het helpt de eigen eenzijdigheid én die van gesprekspartners te onderkennen. Ben je benieuwd geworden naar jouw verandervoorkeur?

  Kleurentest van TwynstraGudde

   

  Start hier de kleurentest

   

  English version

  The digital self test for change agents is also available in English. This self test is intended for managers and consultants who are (also) responsible for managing change. Specific knowledge of change is not necessary, but participants need to be familiar with managerial and organisational jargon.

  START THE DIGITAL SELF TEST FOR CHANGE AGENTS

  Meer weten over kleurendenken?

  Alle mensen

  Meer weten over kleurendenken?

  Alle mensen