TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Organisatieontwikkeling Professionaliteit handen en voeten geven

  In een organisatie die zich ontwikkelt, heb je veerkrachtige, zelfsturende professionals nodig. Van hen wordt veel verwacht. Zij moeten ervoor zorgen dat de organisatie excelleert in een veranderende omgeving. Wij helpen je om professionalisering te bevorderen.

   

  De druk op de professionals in je organisatie neemt toe.  Alles moet sneller, beter, scherper, meer en vaak ook anders. Van expert naar adviseur. Van zorgen voor naar zorgen dat. Meer regels en afspraken leiden niet tot de transformaties die we willen. Er wordt een zwaar beroep gedaan op de professionaliteit van individuele medewerkers. Waar zit de kracht van professionals? En hoe kun je die doelgericht vergroten en ten goede laten komen aan de ontwikkeling van je organisatie?

  Professionaliteit is herkenbaar en onvervreemdbaar

  Wij geloven dat professionaliteit ontstaat, waar specialisten zich inspannen om kennis en ervaring te ontwikkelen en waar zij klanten op een competente en integere wijze steeds beter van dienst zijn. Een professional draagt bij aan de ontwikkeling van zijn vak en beweegt zich in een gemeenschap van medeprofessionals. Wie een sterke professionele identiteit bezit, weet wat herkenbaar en onvervreemdbaar is en wat hem of haar kleur geeft.

  Bijdragen aan de ontwikkeling van je organisatie

  We hebben een methode opgezet om professionele identiteit in kaart te brengen. Daarmee maken we professionaliteit concreet en hanteerbaar. Wat gebeurt er in jouw organisatie? Welke transformaties spelen een rol? We laten jouw medewerkers ontdekken wat ieders professionele identiteit is en helpen vervolgens om die een plek te geven in de ontwikkeling van je organisatie. Het biedt je de handvatten om professionaliteit de ruimte te geven en ondersteunend te laten zijn aan de ontwikkeling van je organisatie als geheel.

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen