TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Organisatieontwikkeling Omgaan met spanningen

  Sterke voetballers zijn tweebenig. Sterke managers ook. Het linkerbeen is flexibel, geeft ruimte en werkt op basis van vertrouwen. Het rechterbeen is efficiënt, minimaliseert risico’s en is ‘in control’. Wij helpen leidinggevenden hun tweebenigheid te ontwikkelen.

  De wereld waarin jouw organisatie opereert, verandert. Van een wereld met afgebakende sectoren en hiërarchisch georganiseerde ketens gaan naar een wereld met tijdelijke, multidisciplinaire samenwerkingsverbanden. Mensen functioneren in verschillende netwerken en dragen vanuit verschillende perspectieven bij aan de doelstellingen van je organisatie. Vaak ontstaat er spanning tussen beide werkelijkheden. Sommige managers hechten aan controle, terwijl anderen de grenzen van procedures opzoeken en daar soms overheen gaan.

  Net als sterke voetballers

  Om ruimte te bieden aan initiatieven van onderop en tegelijk grip te houden op de organisatie als geheel, is beheersing over twee benen nodig. Net als bij sterke voetballers. Het linkerbeen kan goed samenwerken over de grenzen van organisaties heen. Je bent buiten actief, zoekt de ruimte op en staat open voor vernieuwende oplossingen. Het rechterbeen blijft scherp op het doel gericht. Beide benen zijn nodig. Tweebenigheid maakt een organisatie wendbaar én doeltreffend.

  Een proces waarin je krachten verenigt

  We helpen je om de tweebenigheid van je organisatie te versterken. In onze methode combineren we de behoefte aan duidelijkheid, eenduidigheid en leiding (top-down) met de behoefte aan verbinding en draagvlak van onderop (bottom-up). Wij geven een proces vorm waarin deze krachten met elkaar worden verenigd. Door jezelf goed te kennen, te weten waar jouw krachten liggen en hoe jij je verhoudt tot anderen en de bredere context, ontstaat er een beeld van de waarde die alle individuen samen, in een team, hebben.

  Denken en doen

  We gaan met de leidinggevenden in je organisatie aan de slag. We maken van de werkwereld een leerwereld. Iedere deelnemer zoekt een persoonlijke casus om aan te werken. Zo integreren we het programma in de dagelijkse werkzaamheden. We vragen de deelnemers om het geleerde ook te delen met collega’s. In onze aanpak wisselen denken en doen elkaar voortdurend af. Een programma heeft een looptijd van maximaal twee jaar. In die tijdspanne is de concentratie maximaal en de wisselwerking tussen leren, werken en experimenteren effectief.

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen