Vastgoed Vastgoed sturen op basis van data

Het inzetten van vastgoeddata voor portefeuillesturing wordt steeds relevanter. Bij professioneel portefeuillemanagement is steeds meer vereist dat investeringen moeten kunnen worden verantwoord. Hoe onderbouw je keuzes en weeg je scenario’s integraal af? Data Driven Vastgoedmangement helpt hierbij.

Over vastgoed en 'assets' wordt steeds meer data  verzameld en in systemen, lijstjes en databases opgeslagen. Als het lukt om die data te ontsluiten en om te zetten in nuttige managementinformatie dan ben je als vastgoedmanagementorganisatie beter in control. Een noodzaak om goede beslissingen te kunnen nemen en scherp te sturen op rendement, kwaliteit en risico’s.

Enkele voorbeelden waar het gebruiken van data waarde heeft toegevoegd:

De meeste organisaties hebben meer nuttige data dan ze denken of inzetten. Het is makkelijker om dit te benutten dan je in eerste instantie misschien verwacht. Als je Agile met vastgoeddata aan de slag gaat, kun je snel waardevolle stappen zetten. Met de opkomst van de business-intelligence (BI) als onderdeel van de gewone Office pakketten is veel, zo niet alles mogelijk zonder dat daar ingewikkelde, dure en kwetsbare ICT-systemen voor nodig zijn. Je kunt data uit bestaande systemen, zoals TOPdesk, Planon, Sap of Excel, direct in één dashboard koppelen.

Wij helpen je te bepalen welke data waardevol is. We helpen met het koppelen van gegevens en creëren nuttige dashboards met sturingsinformatie. Met zowel onze kennis van vastgoed en vastgoedorganisaties als onze kennis van informatiesystemen zijn wij de spil tussen jouw vastgoedorganisatie en de ICT-afdeling.

Meer weten? Kijk ook naar:

Vastgoedorganisatie

Sturen op data

Data & duurzaamheid.

Cases

Cases

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.