TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Vastgoed Vastgoed sturen op basis van data

  Het inzetten van vastgoeddata voor portefeuillesturing wordt steeds relevanter. Bij professioneel portefeuillemanagement is steeds meer vereist dat investeringen moeten kunnen worden verantwoord. Hoe onderbouw je keuzes en weeg je scenario’s integraal af? Data Driven Vastgoedmangement helpt hierbij.

  Over vastgoed en 'assets' wordt steeds meer data  verzameld en in systemen, lijstjes en databases opgeslagen. Als het lukt om die data te ontsluiten en om te zetten in nuttige managementinformatie dan ben je als vastgoedmanagementorganisatie beter in control. Een noodzaak om goede beslissingen te kunnen nemen en scherp te sturen op rendement, kwaliteit en risico’s.

  Enkele voorbeelden waar het gebruiken van data waarde heeft toegevoegd:

  De meeste organisaties hebben meer nuttige data dan ze denken of inzetten. Het is makkelijker om dit te benutten dan je in eerste instantie misschien verwacht. Als je Agile met vastgoeddata aan de slag gaat, kun je snel waardevolle stappen zetten. Met de opkomst van de business-intelligence (BI) als onderdeel van de gewone Office pakketten is veel, zo niet alles mogelijk zonder dat daar ingewikkelde, dure en kwetsbare ICT-systemen voor nodig zijn. Je kunt data uit bestaande systemen, zoals TOPdesk, Planon, Sap of Excel, direct in één dashboard koppelen.

  Wij helpen je te bepalen welke data waardevol is. We helpen met het koppelen van gegevens en creëren nuttige dashboards met sturingsinformatie. Met zowel onze kennis van vastgoed en vastgoedorganisaties als onze kennis van informatiesystemen zijn wij de spil tussen jouw vastgoedorganisatie en de ICT-afdeling.

  Meer weten? Kijk ook naar:

  Vastgoedorganisatie

  Sturen op data

  Data & duurzaamheid.

  Cases

  Cases

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen