TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Evaluaties en onderzoek Goed onderzoek waar je mee verder kunt

  Wil je iets echt goed laten uitzoeken? Bijvoorbeeld omdat er iets is gebeurd? Of omdat je worstelt met een probleem dat je maar niet helder krijgt? Of sta je voor belangrijke beslissingen en wil je die goed onderbouwen? Een onderzoek geeft duidelijkheid en helpt je bij het maken van toekomstige keuzes. 

  De kunst is om het onderzoek zo te organiseren, dat je al tijdens het proces werkt aan draagvlak. Want een onderzoek moet meer doen dan alleen constateren. Het moet lessen opleveren die hun vruchten afwerpen in de - vaak weerbarstige – praktijk. Wij pakken het onderzoek altijd samen met jou en je organisatie op. Iedereen is betrokken.

  Wij luisteren goed, maar durven ook door te vragen. Daarbij maken we een helder onderscheid tussen feiten, ervaringen van betrokkenen en conclusies. Als je wilt, doen wij ook aanbevelingen of werken wij een aantal beslisopties uit. Daarmee krijg je een helder overzicht van de informatie waarnaar je zoekt: bestuurlijk ‘behapbaar’ en goed onderbouwd. Zodat je echt verder kunt als organisatie.

  Experimenteel werken

  Een proeftuin, een living lab, een pilot, ... Een experiment doet precies waar op dat moment grote behoefte aan is. Complexe vraagstukken op een andere manier aanpakken. Maar wat maakt een experiment tot een succes? Juist ook op de lange termijn? Vernieuwen én verankeren, daar gaat het om. TwynstraGudde helpt om tot blijvende resultaten te komen. We adviseren bij de opzet, begeleiding, monitoring en evaluatie van experimenten. En we helpen bij het verankeren van de lessen in organisaties.

  Cases

  Cases

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen