TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Evaluaties en onderzoek Een samenwerking, project of programma vitaal houden

  Succesvol samenwerken of complexe projecten en programma’s tot een goed einde brengen, gaat niet vanzelf. Hoe blijf je op koers? En hoe haal je er het maximale uit? Wij zetten onze expertise graag in om je samenwerking, project of programma vitaal te houden.

  Met wat voor samenwerking, project of programma je ook te maken hebt: er is bijna altijd ruimte voor verbetering. Het hoort als het ware bij het proces: wat bij de start - op de tekentafel - is bedacht, pakt in de praktijk soms anders uit. Of je stuit op iets wat moeilijk bespreekbaar is of boven de tafel zweeft. Een tussentijdse evaluatie helpt je om helderheid te krijgen. Je kijkt wat er goed gaat en waar en hoe het beter kan.

  Met door onze brede kijk op samenwerken en project- en programmamanagement zorgen wij voor uitkomsten waar je direct praktisch mee aan de slag kunt. Wij zoeken het gesprek, houden je een spiegel voor en belichten je samenwerking, project of programma vanuit verschillende invalshoeken. Zo krijg je snel zicht in wat er echt toe doet.

  Onze adviseurs zetten iets in gang, er komt beweging: dat levert direct al duidelijke lessen op. Vandaar dat je vaak al tijdens de evaluatie kunt bijsturen. Het resultaat: een vitalere samenwerking of een project of programma dat beter loopt. Kortom, meer werkplezier voor iedereen.

  Cases

  Cases

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen