TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Vastgoed Een toekomstgerichte vastgoedportefeuille

  Organisaties veranderen continu. En daarmee verandert ook de behoefte en het aanbod rondom vastgoed. Hoe kan een organisatie ervoor zorgen dat het vastgoed blijft aansluiten op de wensen, eisen en financiële mogelijkheden op de lange termijn?

  Portefeuillemanagement zorgt voor grip en inzicht op de lange en korte termijn en stelt een organisatie in staat om onderbouwde vastgoedkeuzes te maken. TwynstraGudde hanteert bij portefeuillemanagement altijd het CREM-vastgoedmanagementmodel als basis. Hierin is de samenhang tussen de verschillende onderdelen van portefeuillesturing goed zichtbaar.

  Figuur-vastgoed-management

  Alle relevante aspecten van het vastgoed komen met het CREM-model aan bod: de omvang, de samenstelling, de uitstraling, de kwaliteit, het kapitaalbeslag, maar ook de courantheid van de portefeuille. En zorg voor aansluiting van de portefeuille op primaire processen.

  Eruit halen wat erin zit

  Om vastgoed optimaal in te zetten werken wij aan de verschillende onderdelen van het CREM-model. We begeleiden organisatie bij het opstellen van een vastgoedstrategie en huisvestingsvisie. En brengen daarvoor de basis inzicht zoals technische prestaties, gebruikersbeoordelingen, duurzaamheid en financiële prestaties. We werken ook aan het haalbaarheidsstudies of investeringsplannen. Zo helpen we organisaties steeds weer uit vastgoedportefeuille te halen wat erin zit.

  Cases

  Cases

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen