Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau |

Actuele opleidingen

Leernetwerk Woningcorporaties voor bestuurders en directieleden

Inschrijven kan tot 1 juli; start maandag 16 september (15.00-18.00 uur)

Op 26 november jl. zijn de Aedes benchmarkscores bekendgemaakt. Voor het eerst in jaren is het huurdersoordeel niet verder gestegen. Alhoewel de scores van individuele woningcorporaties voldoende haakjes geven om te verbeteren (bijvoorbeeld door het verbeteren van reparatieverzoeken), is mogelijk een grotere winst te behalen door de totale customer experience van huurders onder de loep te nemen.

Bekijk opleiding Bekijk alle opleidingen

Workshop Leiderschap van de programmamanager

Donderdag 26 september 2019 (09.00-17.00 uur)

Er is inmiddels het nodige gepubliceerd over de methodische kant van programmamanagement, maar minder over de rol en het leiderschap van de programmamanager. Met het boek 'Leiderschap van de programmamanager - Hoe jij het verschil maakt in doelgerichte opgaven' vullen Björn Prevaas, Jo Bos en Helmuth Stoop die lacune op. Cruciaal, want de programmamanager maakt het verschil tussen succes en falen van programma’s. In deze workshop gaan zij dieper in op een aantal thema’s uit het boek om je zodoende te helpen je leiderschap te versterken. We nodigen je van harte uit om deel te nemen!

Bekijk opleiding Bekijk alle opleidingen

Incompany opleidingen op maat verzorgd

Al onze open opleidingen zijn ook voor uw organisatie incompany te verzorgen. Dit is interessant wanneer meerderde mensen uit uw organisatie een training willen volgen of wanneer u een specifieke groep medewerkers wilt ontwikkelen in een bepaalde expertise. Wij maken een opleiding dan helemaal op maat voor u.

Lees verder

Wizard

Bent u geïnteresseerd?

Neem contact op

Vind de expert in uw markt

Cases