Afstuderen/stage | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Afstuderen/stage

Initiatiefrijke en talentvolle academici met lef en ambitie krijgen bij Twynstra Gudde de ruimte hun carrière vorm te geven door een stage. Zelfontplooiing, professionele ontwikkeling en zelfstandigheid staan bij ons voorop. Kenmerkend voor onze adviseurs en managers is ‘Anders denken, gewoon doen’. De open en creatieve sfeer binnen ons bureau stimuleert innovatieve ideeën.

Twynstra Gudde biedt mogelijkheden voor een (afstudeer)stage. Wij zoeken met regelmaat ambitieuze en ondernemende studenten die verder willen groeien in het adviesvak. Wij zetten ons in om ervoor te zorgen dat jouw (afstudeer)stage een nuttige periode wordt waarin je jouw opgedane kennis kan toetsen in de praktijk. Een periode waarin je veel kan leren en ontdekken, maar waarin wij ook wat van jou verwachten.

Lef en ambitie

Ben jij ambitieus, resultaat- en klantgericht en proactief ingesteld? Wil jij jouw talent, kennis en passie inzetten en samen tot effectieve, waardevolle oplossingen komen? Wij zoeken studenten die bezig zijn met een universitaire opleiding en, vanuit de meest recente academische kennis, vernieuwende onderzoeken doen op de vakgebieden waarin wij actief zijn.

Solliciteren

Je kunt solliciteren naar een (afstudeer)stage bij Twynstra Gudde als je een WO-opleiding volgt, in de laatste fase van je studie. Wij ontvangen, naast je CV en motivatiebrief, graag een onderzoeksvoorstel waarin je toelicht wat je wilt onderzoeken en waarom je juist dit onderwerp fascinerend vindt. Dit onderzoeksvoorstel bestaat uit maximaal 1 A4-tje.

Human Resources

Twynstra Gudde

Neem contact op