Huisvesting Zorgen dat een huisvestingsconcept gaat werken

Alle beslissingen over huisvesting voegen wij samen in een integraal huisvestingsconcept. Vervolgens zorgen we dat het concept ook gaat werken. Ons doel is een geslaagde implementatie van bricks, bytes, behaviour en belonging, passend bij het primaire proces van jouw organisatie. 

In een huisvestingsconcept brengen we de ordening van gebieden (openbaar, werkgebied), zones (dynamisch, stilte) en activiteiten in kaart. We denken ook na over de gewenste manier van werken zoals hybride werken of activiteit-gerelateerd werken. Wij kijken met een integrale blik en nemen alle actoren, factoren en aspecten in samenhang mee in het ontwerp van de fysieke werkomgeving.

Bricks en bytes

Het huisvestingsconcept maken wij concreet met een ordening van werkplekprofielen en van gebieden, zones en activiteiten. Op basis van alle input kan deze ordening worden herzien. Daaraan gekoppeld werken wij het concept uit naar de benodigde bouwstenen voor de fysieke en digitale werkomgeving: de bricks en bytes.

Behaviour en belonging

Het concept kan pas werken als de medewerkers op een juiste manier de nieuwe huisvesting gaan gebruiken. Daarom besteden onze adviseurs ook aandacht aan het implementeren van een nieuwe manier van (samen)werken: behaviour en belonging. We kijken naar de veranderbereidheid binnen de organisatie en naar de communicatiestijl die daarbij past. Niet iedere organisatie doorloopt een veranderproces op dezelfde manier. Wij zorgen voor een toelichting op het gewenste gebruik en het gedrag van medewerkers.

Meerdere disciplines

Om een goed huisvestingsconcept te implementeren, werken adviseurs van de adviesgroep Huisvesting, Vastgoed en Facility management regelmatig samen met adviseurs van andere adviesgroepen binnen TwynstraGudde. Onder andere met specialisten op het gebied van organisatieontwikkeling, veranderkunde en leiderschap. Hierdoor versterken wij elkaar. Eén van de krachten van TwynstraGudde is dat wij al die disciplines in huis hebben.

Cases

Cases

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.