Huisvestings- en facilitaire kengetallen 2019 | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Huisvestings- en facilitaire kengetallen 2019

Nieuwsitems over prijsstijgingen in de bouw zijn niet meer op één hand te tellen. Maar waar gaat het nou eigenlijk over? Wat kost nou een kantoorpand of ziekenhuis? Niemand ontkomt aan duurzaamheid, maar wanneer en tegen welke investering? Of hoeveel is men jaarlijks kwijt aan facilitaire kosten? De kostenflyer van Twynstra Gudde helpt u op weg.

Met de gratis nieuwe kostenflyer biedt Twynstra Gudde u direct inzicht in allerlei kostenkengetallen. Wat dacht u van kengetallen voor investeringskosten (NEN 2699) voor het casco en inbouwpakket van kantoorgebouwen, ziekenhuisomgevingen en parkeervoorzieningen. Of inzicht in kosten voor transformatie van kantoren naar nieuwe functies? Of kosten om uw kantoor naar label C of A te renoveren?

Of bent u op zoek naar actuele kengetallen voor de huisvestings- en organisatie gebonden facilitaire kosten (op basis van NEN EN-15221) van kantoorgebouwen en ziekenhuizen? Naast deze kengetallen vindt u in de nieuwe kostenflyer nog veel meer; onze verwachting van de marktontwikkeling in de bouw, tips om uw project door deze turbulente tijd heen te loodsen, een overzichtelijk tijdlijn over duurzaamheid en een indicatie van meerkosten voor investeren in duurzaamheid.

Twynstra Gudde biedt u deze kostenflyer graag gratis aan. Wilt u de kostenflyer ontvangen? Laat dan hieronder uw contactgegevens achter.

Bestel de kostenflyer