TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  De transitiegarage – onder de motorkap

  De transitiegarage is er voor teams die werken aan een transitie. Het blijkt zinvol om met een team verdiepend stil te staan bij zowel het repertoire dat ingezet wordt, als de organisatorische context waarbinnen gewerkt wordt.

  Toegevoegd door André Schaminée op 13 oktober 2022

  Een transitieopgave laat zich slecht begrenzen, isoleren, opsplitsen of bevriezen. Daarom vraagt een transitieopgave om een andere benadering dan een ‘klassieke’ ingewikkelde opgave. In onze transitiegarage is aandacht voor het wat van een transitie, maar bovenal voor het hoe. Welke blokkades ervaar je en hoe ga je daarmee om? Onderwerpen die daarbij aan de orde kunnen komen zijn bijvoorbeeld: samenwerken over de grenzen van organisatiestructuren heen, besluitvorming & onzekerheden en het meenemen van je eigen organisatie. We hebben ook aandacht voor de opbouw van het team: kunnen de belangrijkste transitietaken wel worden belegd?

  Naast een gedegen analyse staan we stil bij het doorbreken van blokkades. Hoe komen we een stap verder?

  De transitiegarage duurt een dagdeel en wordt op maat gemaakt voor jouw projectteam en begeleid door adviseurs die zowel ruime methodische kennis hebben als ruime ervaringen met het werken aan transities.

  Werken aan transities - 10 vuistregelsAan de hand van 10 vuistregels neem ik je mee in een nieuwe benadering voor het werken aan transities en daag ik je uit er mee te oefenen. Ik hoop en verwacht dat het je helpt om doortastend en met energie en optimisme te blijven werken aan de grote veranderingen op weg naar een duurzamer en rechtvaardiger wereld.

  Wil je met jouw team werken aan transities en aan de slag met de blokkades die je ervaart of voorziet? Neem dan contact met mij op via het onderstaande formulier of via mijn contactpagina.

  Heb je een vraag of opmerking?

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen