De transitiegarage – onder de motorkap

De transitiegarage is er voor teams die werken aan een transitie. Het blijkt zinvol om met een team verdiepend stil te staan bij zowel het repertoire dat ingezet wordt, als de organisatorische context waarbinnen gewerkt wordt.

Toegevoegd door André Schaminée op 13 oktober 2022

Een transitieopgave laat zich slecht begrenzen, isoleren, opsplitsen of bevriezen. Daarom vraagt een transitieopgave om een andere benadering dan een ‘klassieke’ ingewikkelde opgave. In onze transitiegarage is aandacht voor het wat van een transitie, maar bovenal voor het hoe. Welke blokkades ervaar je en hoe ga je daarmee om? Onderwerpen die daarbij aan de orde kunnen komen zijn bijvoorbeeld: samenwerken over de grenzen van organisatiestructuren heen, besluitvorming & onzekerheden en het meenemen van je eigen organisatie. We hebben ook aandacht voor de opbouw van het team: kunnen de belangrijkste transitietaken wel worden belegd?

Naast een gedegen analyse staan we stil bij het doorbreken van blokkades. Hoe komen we een stap verder?

De transitiegarage – onder de motorkap

De transitiegarage duurt een dagdeel en wordt op maat gemaakt voor jouw projectteam en begeleid door adviseurs die zowel ruime methodische kennis hebben als ruime ervaringen met het werken aan transities.
 
Wil je met jouw team werken aan transities en aan de slag met de blokkades die je ervaart of voorziet? Neem dan contact met mij op via het onderstaande formulier of via mijn contactpagina.
 

Heb je een vraag of opmerking?

Neem contact op met

Alle mensen

Neem contact op met

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.