Projectmanagement

Met projectmanagement  krijgt u overzicht en kunt u er zeker van zijn dat u de zaken methodisch aanpakt. Projectmanagement zit Twynstra Gudde in het bloed. Wij ondersteunen uw organisatie op zodanige wijze dat u weer verder kunt en uw doelen haalt. Altijd binnen de gewenste tijd, binnen budget en met de vereiste kwaliteit.

Overzicht krijgen en resultaat behalen

U wilt iets organiseren of opleveren. Een ziekenhuis, een beleidsnota, een wet. Wij leveren iemand die het regelt. Deze projectmanager zorgt voor overzicht, ondersteunt u zodanig dat het bijdraagt aan uw doel en u uw resultaat kunt bereiken.

Lees verder

Uw project ondersteunen en helpen verbeteren

U zit al volop in uw project, maar u heeft het gevoel dat het niet goed loopt. Dan schakelt u ons in. Onze adviseurs en managers trainen uw medewerkers, doen onderzoek, voeren audits uit. Alles wat nodig is om uw project vlot te trekken en tot een goed einde te brengen.

Lees verder

Projectmanagement in het bedrijfsleven

Wij hebben jarenlange ervaring met het uitvoeren van projectmanagement in het bedrijfsleven. Daardoor weten wij wat er bij u speelt en spreken wij uw taal. U kunt ook profiteren van ons internationale partnernetwerk.

Lees verder

Een goede project start-up als basis voor een succesvol project

Het succes van een project hangt af van de manier waarop de leden van een projectteam gebruik maken van ieders persoonlijke en vakinhoudelijke kwaliteiten. Een goed begin is daarvoor het halve werk. 

Lees verder

Cases

Project startup aanpak A2 corridor

De congestie op de A2 tussen de knooppunten Deil en Vught moet worden aangepakt. Het Rijk en de regio hebben in 2015 besloten een MIRT-onderzoek te starten om de opgave te concretiseren. Twynstra Gudde heeft voor het projectteam een project startup (PSU) georganiseerd.

Lees de case

Actuele opleidingen

Summercourse gemeentelijke herindelingen

Vrijdag 25 augustus (09.30-14.30 uur), Amersfoort

Sta je aan de vooravond van een gemeentelijke herindeling? Of ben je keihard aan het werk om de fusie tot een goed einde te brengen? Dan nodigen we je graag uit voor onze summercourse ‘Gemeentelijke herindelingen’! Tijdens deze summercourse willen we de betrokkenen bij diverse herindelingen met elkaar verbinden om van elkaar en van experts te leren.

Bekijk opleiding Bekijk alle opleidingen

Training Projectmanagement (met het nieuw ontwikkelde Project Canvas)

Maandag 20 en dinsdag 21 november (beide dagen 09.00-17.00 uur)

Onze training van 12-13 juni is vol; op maandag 20 en dinsdag 21 november wordt de training opnieuw aangeboden. In deze cursus wordt de theorie afgewisseld met de praktische oefeningen: u wordt in staat gesteld de aangeboden theorie te vertalen naar uw eigen project. In de Twynstra Gudde aanpak van projecten staat pragmatisme en situationeel handelen voorop.

Bekijk opleiding Bekijk alle opleidingen

Wizard

Joost Voerman

Directeur

Neem contact op

Vind de expert in uw markt