TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Financieel management Alles (financieel) verantwoord organiseren

  Heb je een goed en solide ruimtelijk plan en wil je het nu verantwoord georganiseerd krijgen? Dan helpen wij je aan een uitgebreid netwerk en aan creatieve manieren om je project te realiseren.

  Bij gebiedsontwikkeling hoef je niet meteen zelf volledig risicodragend te ontwikkelen. Er zijn ook andere manieren om een plan gerealiseerd te krijgen. Zo adviseren wij grootgrondbezitters - zoals zorgpartijen en gemeenten - bij de ontwikkeling van hun grondposities en welke ontwikkelstrategie ze het beste kunnen toepassen. Met een verantwoord plan helpen wij je de strategie op je voorkeuren af te stemmen. Jij bepaalt de sturing en het risicoprofiel. Zodat het plan naadloos op je wensen aansluit.

  Solide onderbouwing en uitwerking

  Daarnaast kun je ons het financiële deel van deze projecten laten managen. Denk hierbij aan de hele financiële aansturing om de businesscase of grondexploitatie actueel te houden, maar ook aan het afleggen van verantwoording aan bestuurders en toezichthouders. Het resultaat is dat je het plan op een verantwoorde manier financieel onderbouwt, uitwerkt én realiseert.

  Lees hier meer over het Financieel Management van gebiedsontwikkeling

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen