TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Financieel management Altijd weten waar je aan toe bent

  Bij projecten zit niemand te wachten op budgetoverschrijdingen. Alle reden dus om de financiën zorgvuldig te bewaken.

  Om controle te krijgen (én te houden) helpen wij je bij de financiële organisatie. Dat doen we door - met de ruime ervaring die we op dat gebied hebben - solide en verantwoord je financiën te organiseren en te bewaken. Als je wilt, kunnen wij zelfs je hele financiële aansturing verzorgen. Wat daarbij belangrijk is: je mag meer van ons verwachten dan alleen rapporteren. Je hoort bijvoorbeeld ook hoe je door strategisch te sturen een tegenvaller kunt voorkomen. Je krijgt niet alleen cijfers, maar óók wat je ermee kunt. Controle, dus. Zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het nakomen van je verplichtingen. Of over de begroting.

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen