TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Financieel management Constructief meedenken over de haalbaarheid

  Om een project van de grond te krijgen is de eerste vraag: is het financieel wel haalbaar? Wij zorgen voor een verantwoorde analyse en denken constructief met je mee.

  Om inzicht te krijgen in de haalbaarheid van een project of investering, heb je een gedegen businesscase en een gedetailleerde financiële haalbaarheidsanalyse nodig. Maar ook een frisse, nieuwe invalshoek kan zinvol zijn: misschien zijn er wel creatieve en nieuwe verdienmodellen interessant voor je. We gaan samen aan de slag. Daarbij kun je bouwen op onze diepgaande kennis van markten en projecten (vooral in gebiedsontwikkeling zijn we als geen ander thuis). En op onze brede kijk op organiseren en financieren. Zo zijn we in staat om in nauw overleg de basis te leggen voor een solide financiële onderbouwing en uitvoeringsorganisatie. We begeleiden je - integer en verantwoord - bij het hele traject. Inclusief de implementatie. Daarbij kun je altijd rekenen op praktische, creatieve en duurzame adviezen. Bovendien krijg je een helder inzicht in financiële vraagstukken, zelfs als ze zeer complex zijn.

  Onze kracht? Binnen gebiedsontwikkeling hebben wij jarenlange ervaring met:

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen