TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Risicomanagement en projectbeheersing Werken met goed opgeleide mensen

  Elk project is mensenwerk. Dat betekent dat je met training en coaching een groot verschil kunt maken. Ook als het om risicomanagement en projectbeheersing gaat.

  We onderscheiden twee richtingen als het gaat om training en coaching.

  Training en coaching in risicomanagement

  Waar moet je je op focussen om een project te laten slagen? Met onze training en coaching leren je medewerkers gestructureerd risico's te inventariseren en te managen. Ze leggen daarbij een verbinding tussen de ‘harde’ en ‘zachte’ kanten van het risicomanagement. Er is dus óók aandacht voor gedrag en cultuur binnen je organisatie. Want juist daarmee kun je als risicomanager een project laten slagen.

  Training en coaching in projectbeheersing

  Als projectbeheerser lever je een grote bijdrage aan de sturing van een project. De vraag is: hoe zet je goede projectbeheersing op? En wat kun je vanuit jouw rol of functie doen om de sturing te verbeteren? Wij helpen daarbij met training en coaching. Zo werken we samen aan meer structuur, transparantie en voorspelbaarheid.

  Cases

  Cases

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen