TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Assetmanagement Beter presteren

  Als het assetmanagement goed is georganiseerd, dragen je assets bij aan betere prestaties van je hele organisatie.

   

  Veel managers vinden het lastig om doelen voor assets meetbaar te maken. Dat terwijl betrouwbare prestatie-indicatoren vandaag de dag onmisbaar zijn bij het behalen van je doelstellingen. Om je assets vast te stellen, kijken we niet alleen naar de kosten, maar ook naar de opbrengsten. Welke bijdrage leveren je assets - direct of indirect - aan het waarmaken van je strategie?

  Met een passend model:

  • Sluit je aan op bestaande cycli van planning & control
  • Heb je alle informatie die nodig is om investeringsbeslissingen te onderbouwen.
  • Weet je wie die informatie moet verzamelen.
  grensverleggend-assetmgt-feautured
  Webinarreeks Grensverleggend Assetmanagement
  Kijk hier de webinars terug

  Meer grip op je prestaties

  Hierna meet en rapporteer je de prestaties van je assets volgens duidelijke werkafspraken. Dit doen wij bijvoorbeeld al heel concreet met Data driven vastgoedmanagement. Hiermee weet je waar je organisatie staat, signaleer je tekortkomingen en zie je welke assets goed presteren. Zo leg je eenvoudig de verbinding tussen strategie en uitvoering. Meer grip dus. Je kunt heel gericht de prestaties van bepaalde vastgoed en assets verhogen. 

  Door vanuit strategische doelstellingen te werken aan assetmanagement, is een integrale afweging mogelijk. Wij hebben een whitepaper geschreven over onze aanpak.
  Download Whitepaper

  Cases

  Cases

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen