TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Assetmanagement Beter organiseren

  Om te weten waar je als manager op moet sturen, is het belangrijk eerst in beeld te brengen hoe de assets kunnen bijdragen aan de doelen van je bedrijf of organisatie. 

   

  Met goed assetmanagement kun je bij beheer en onderhoud een groot verschil maken. De uitdaging? Zorgen dat de uitvoering in lijn is met je strategische doelen. Dit vraagt wel om helderheid in de relatie tussen de kosten, prestaties en risico’s. Wij kunnen je helpen om dit scherp in beeld te krijgen.

  Onze aanpak

  • Interviews met mensen in je organisatie.
  • Inzicht in taken en rollen, de gewenste faciliteiten en de optimale verantwoordingsstructuur.
  • Ondersteuning bij de invoering van het nieuwe assetmanagement.
  • Coaching (on the job) en begeleiding van het veranderproces.
  • Opleiding en training om je organisatie beter te laten presteren.

   

  grensverleggend-assetmgt-feautured
  Webinarreeks Grensverleggend Assetmanagement
  Kijk hier de webinars terug

  Goed onderbouwde beslissingen nemen

  Met het oog op de strategische doelstellingen van je bedrijf of organisatie neem je onderbouwde beslissingen over beheer, onderhoud, vernieuwing en outsourcing. Je beïnvloedt en monitort continu de kosten en opbrengsten. Zo krijg je een directe koppeling tussen de uitgaven die je doet en je strategie. Met als gevolg: betere prestaties voor je hele organisatie.

  Door vanuit strategische doelstellingen te werken aan assetmanagement, is een integrale afweging mogelijk. Wij hebben een whitepaper geschreven over onze aanpak. 
  Download Whitepaper

  Transitie naar circulaire economie

  In een circulaire economie wordt afval gebruikt als grondstof. De Nederlandse overheid heeft als doel om in 2050 volledig circulair te zijn. De huidige bouwindustrie speelt hier een grote rol in. Bijna de helft van alle gevraagde bouwstoffen gaat naar de bouw- en sloopindustrie, die samen goed zijn voor ruim 23 miljoen ton aan afval per jaar. TwynstraGudde werkt voor organisaties in de grond-, weg- waterbouw- en vastgoedsector om de transitie naar een circulaire economie te maken. Is jouw organisatie al klaar om volledig circulair te zijn? Lees meer over onze aanpak.

  Weg keuzestress! Met dank aan de Besluitverkenner

  Als assetmanager in de mobiliteits- en infrastructurele sector kom je vaak voor grote beslissingen te staan. Vaak leiden deze vraagstukken tot een flinke portie keuzestress. TwynstraGudde introduceert daarom de Besluitverkenner. Hiermee kunnen we samen in drie stappen tot een integraal gewogen en gedragen advies of besluit komen, dat bovendien op een transparante en gestructureerde manier tot stand is gekomen.

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen