Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Grafisch Lyceum Rotterdam - 2 Leden Raad van Toezicht

  met als aandachtsgebied (1) HRM en (2) Onderwijs Grafisch Lyceum Rotterdam is dé vakschool (vmbo, mbo) in Nederland als het gaat om innovatief onderwijs op het gebied van media, entertainment en technologie. De school wordt gedreven door een voortdurende ambitie om kwalitatief onderwijs te...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Adviseur contracteren en aanbesteden

  Investeringsopgaven worden groter en complexer. Zowel om bestaande infrastructuur in stand te houden, als om nieuwe ontwikkelingen zoals als de energietransitie mogelijk te maken. Geen partij kan het helemaal alleen. Projecten vragen om een andere verdeling van verantwoordelijkheden en risico’s, om...

  Solliciteer nu

  Evaluaties en onderzoek Een samenwerking, project of programma vitaal houden

  Succesvol samenwerken of complexe projecten en programma’s tot een goed einde brengen, gaat niet vanzelf. Hoe blijf je op koers? En hoe haal je er het maximale uit? Wij zetten onze expertise graag in om je samenwerking, project of programma vitaal te houden.

  Met wat voor samenwerking, project of programma je ook te maken hebt: er is bijna altijd ruimte voor verbetering. Het hoort als het ware bij het proces: wat bij de start - op de tekentafel - is bedacht, pakt in de praktijk soms anders uit. Of je stuit op iets wat moeilijk bespreekbaar is of boven de tafel zweeft. Een tussentijdse evaluatie helpt je om helderheid te krijgen. Je kijkt wat er goed gaat en waar en hoe het beter kan.

  Met door onze brede kijk op samenwerken en project- en programmamanagement zorgen wij voor uitkomsten waar je direct praktisch mee aan de slag kunt. Wij zoeken het gesprek, houden je een spiegel voor en belichten je samenwerking, project of programma vanuit verschillende invalshoeken. Zo krijg je snel zicht in wat er echt toe doet.

  Onze adviseurs zetten iets in gang, er komt beweging: dat levert direct al duidelijke lessen op. Vandaar dat je vaak al tijdens de evaluatie kunt bijsturen. Het resultaat: een vitalere samenwerking of een project of programma dat beter loopt. Kortom, meer werkplezier voor iedereen.

  Cases

  Cases

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen