Jij laat advies werken.

Werken als adviseur

Iedereen praat over de maatschappelijke uitdagingen waar we voor staan. Energietransitie en klimaatdoelen, onze veiligheid en de beschikbaarheid van voldoende woningen of passende zorg. Hoe we het best van A naar B reizen en hoe en waar we ons werk doen. Bij TwynstraGudde blijft het niet bij praten of balletjes opgooien. We zetten processen in beweging, brengen partijen bij elkaar en zorgen dat plannen ook gerealiseerd worden. Wij laten advies werken.

'Ik werk doelgericht en gebruik hierbij mijn openheid en enthousiasme'
Sophie de jong Adviseur Energie

Sta je ook liever in het veld dan langs de zijlijn? Bij TwynstraGudde gaan vakontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling hand in hand en werk je aan projecten en met collega’s die ertoe doen. Het klinkt misschien soft, maar we zijn een warme, mensgerichte organisatie. Onze hardheid zit op de inhoud. We zijn groot genoeg om ertoe te doen en klein genoeg om iedereen te kennen. Je krijgt vertrouwen je werk te doen op een manier die bij jou past. Want wij denken dat je op deze manier de meeste impact maakt.

Wil jij ook iets van blijvende waarde creëren en impact maken op morgen? Solliciteer dan nu op één van onze vacatures

'TwynstraGudde voelt voor mij als thuiskomen'

Bij TwynstraGudde is de grote gemene deler dat iedereen anders is. Je wordt gewaardeerd om wie en wat je bent. Samen maakt het ons uniek.

Vacatures

Vacatures

‘Ik daag opdrachtgevers uit een grotere stap te zetten. Maar wel zo dat ze zich comfortabel voelen om besluiten te nemen.'

Pieter Wackers - Adviseur duurzaam vastgoed

Heb je een vraag over werken bij TwynstraGudde?

Lees meer

School of impact

De plek waar impactmakers worden gemaakt.

Meer werken bij

Lees hier hoe je samen met ons impact kan maken.

Onze mensen

Worden dit jouw nieuwe collega's?

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.