TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Jij laat advies werken.

  Werken als adviseur

  Iedereen praat over de maatschappelijke uitdagingen waar we voor staan. Energietransitie en klimaatdoelen, onze veiligheid en de beschikbaarheid van voldoende woningen of passende zorg. Hoe we het best van A naar B reizen en hoe en waar we ons werk doen. Bij TwynstraGudde blijft het niet bij praten of balletjes opgooien. We zetten processen in beweging, brengen partijen bij elkaar en zorgen dat plannen ook gerealiseerd worden. Wij laten advies werken.

  'Ik werk doelgericht en gebruik hierbij mijn openheid en enthousiasme'
  Sophie de jong Adviseur Energie

  Sta je ook liever in het veld dan langs de zijlijn? Bij TwynstraGudde gaan vakontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling hand in hand en werk je aan projecten en met collega’s die ertoe doen. Het klinkt misschien soft, maar we zijn een warme, mensgerichte organisatie. Onze hardheid zit op de inhoud. We zijn groot genoeg om ertoe te doen en klein genoeg om iedereen te kennen. Je krijgt vertrouwen je werk te doen op een manier die bij jou past. Want wij denken dat je op deze manier de meeste impact maakt.

  Wil jij ook iets van blijvende waarde creëren en impact maken op morgen? Solliciteer dan nu op één van onze vacatures

  'TwynstraGudde voelt voor mij als thuiskomen'

  Bij TwynstraGudde is de grote gemene deler dat iedereen anders is. Je wordt gewaardeerd om wie en wat je bent. Samen maakt het ons uniek.

  Vacatures

  Vacatures

  ‘Ik daag opdrachtgevers uit een grotere stap te zetten. Maar wel zo dat ze zich comfortabel voelen om besluiten te nemen.'

  Pieter Wackers - Adviseur duurzaam vastgoed

  Heb je een vraag over werken bij TwynstraGudde?

  Ook impact maken?

  Lees meer

  School of impact

  De plek waar impactmakers worden gemaakt.

  Meer werken bij

  Hoe maak je samen met ons impact?

  Onze mensen

  Worden dit jouw nieuwe collega's?

  Arbeidsvoorwaarden

  Alle arbeidsvoorwaarden en keuzes op een rij.