Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Grafisch Lyceum Rotterdam - 2 Leden Raad van Toezicht

  met als aandachtsgebied (1) HRM en (2) Onderwijs Grafisch Lyceum Rotterdam is dé vakschool (vmbo, mbo) in Nederland als het gaat om innovatief onderwijs op het gebied van media, entertainment en technologie. De school wordt gedreven door een voortdurende ambitie om kwalitatief onderwijs te...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Adviseur contracteren en aanbesteden

  Investeringsopgaven worden groter en complexer. Zowel om bestaande infrastructuur in stand te houden, als om nieuwe ontwikkelingen zoals als de energietransitie mogelijk te maken. Geen partij kan het helemaal alleen. Projecten vragen om een andere verdeling van verantwoordelijkheden en risico’s, om...

  Solliciteer nu

  Nieuws TwynstraGudde gaat partnership aan met de Nederlandse Uitdaging

  TwynstraGudde en de Coöperatie Nederlandse Uitdaging zijn een partnership aangegaan met als doel gezamenlijk maatschappelijke impact te maken. Hiermee geeft TwynstraGudde verder invulling aan haar ambities op het vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

  Toegevoegd door Esther van Koot op 16 november 2022

  De Nederlandse Uitdaging is een overkoepelende organisatie met meer dan 40 Lokale Uitdagingen in Nederland. Op lokaal niveau verenigen bedrijven zich binnen de verschillende Uitdagingen om samen pro bono lokale maatschappelijke organisaties te helpen. TwynstraGudde ondersteunt de Nederlandse Uitdaging bij het oprichten van een nieuwe lokale uitdaging: ‘de Amersfoortse Uitdaging’. Dit doen wij vanuit ons programma ‘House of Impact’, van waaruit wij onder andere vrijwillige maatschappelijke bijdrage leveren. Wij stellen hiervoor ons (Amersfoortse) netwerk actief beschikbaar en nemen deel in het bestuur. Ook zullen adviseurs van TwynstraGudde concreet deel gaan nemen aan maatschappelijke projecten van de Amersfoortse Uitdaging. 

  Daarnaast nemen we deel aan landelijke en andere lokale projecten van de Nederlandse Uitdaging. Hiervoor zetten wij onze kennis en kunde in en bieden wij hands-on ondersteuning aan. 

  TwynstraGudde gaat partnership aan met De Nederlandse Uitdaging-725V2

  V.l.n.r. Erik Ferweda (voorzitter bestuur Nederlandse Uitdaging), Irene Veldman (programmamanager ‘House of Impact’ TwynstraGudde), Zenzi Pluut (partner TwynstraGudde), Inge Voorhout (manager Nederlandse Uitdaging), Jos Kalfsbeek (partner TwynstraGudde) en Frank van Es (directeur TwynstraGudde)

  Eerste actie De Amersfoortse Uitdaging

  De eerste actie die we vanuit De Amersfoortse Uitdaging hebben opgepakt is een fietsactie voor Serious Request en Het Vergeten Kind. 24-uur lang hebben collega’s van TwynstraGudde gefietst, met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen. Tijdens deze actie werd de nieuwe stichting ook officieel gelanceerd door wethouder Willem-Jan Stegeman van de gemeente Amersfoort. 

  Het laatste half uur van deze 24 uur hebben burgemeester Lucas Bolsius, Aline Wolswinkel-Kuikman (directeur/loco-secretaris van de gemeente Amersfoort), Inge Voorhout (coördinator van De Nederlandse Uitdaging), jongeren van On The Move Sportvrienden en Buddy to Buddy (twee betrokken maatschappelijke organisaties), en Petra Mallant, Marcoen Hopstaken en Jeroen van der Bijl (drie betrokken Amersfoortse bedrijven) meegefietst met onze directeuren Ton de Jong en Frank van Es. En met een fantastisch resultaat! In totaal hebben we met deze fietsactie € 30.273,- bij elkaar gefietst voor Het Vergeten Kind.

  HubSpot Video

   

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen