Nieuws TwynstraGudde gaat partnership aan met de Nederlandse Uitdaging

TwynstraGudde en de Coöperatie Nederlandse Uitdaging zijn een partnership aangegaan met als doel gezamenlijk maatschappelijke impact te maken. Hiermee geeft TwynstraGudde verder invulling aan haar ambities op het vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Toegevoegd door Esther van Koot op 16 november 2022

De Nederlandse Uitdaging is een overkoepelende organisatie met meer dan 40 Lokale Uitdagingen in Nederland. Op lokaal niveau verenigen bedrijven zich binnen de verschillende Uitdagingen om samen pro bono lokale maatschappelijke organisaties te helpen. TwynstraGudde ondersteunt de Nederlandse Uitdaging bij het oprichten van een nieuwe lokale uitdaging: ‘de Amersfoortse Uitdaging’. Dit doen wij vanuit ons programma ‘House of Impact’, van waaruit wij onder andere vrijwillige maatschappelijke bijdrage leveren. Wij stellen hiervoor ons (Amersfoortse) netwerk actief beschikbaar en nemen deel in het bestuur. Ook zullen adviseurs van TwynstraGudde concreet deel gaan nemen aan maatschappelijke projecten van de Amersfoortse Uitdaging. 

Daarnaast nemen we deel aan landelijke en andere lokale projecten van de Nederlandse Uitdaging. Hiervoor zetten wij onze kennis en kunde in en bieden wij hands-on ondersteuning aan. 

TwynstraGudde gaat partnership aan met De Nederlandse Uitdaging-725V2

V.l.n.r. Erik Ferweda (voorzitter bestuur Nederlandse Uitdaging), Irene Veldman (programmamanager ‘House of Impact’ TwynstraGudde), Zenzi Pluut (partner TwynstraGudde), Inge Voorhout (manager Nederlandse Uitdaging), Jos Kalfsbeek (partner TwynstraGudde) en Frank van Es (directeur TwynstraGudde)

Eerste actie De Amersfoortse Uitdaging

De eerste actie die we vanuit De Amersfoortse Uitdaging hebben opgepakt is een fietsactie voor Serious Request en Het Vergeten Kind. 24-uur lang hebben collega’s van TwynstraGudde gefietst, met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen. Tijdens deze actie werd de nieuwe stichting ook officieel gelanceerd door wethouder Willem-Jan Stegeman van de gemeente Amersfoort. 

Het laatste half uur van deze 24 uur hebben burgemeester Lucas Bolsius, Aline Wolswinkel-Kuikman (directeur/loco-secretaris van de gemeente Amersfoort), Inge Voorhout (coördinator van De Nederlandse Uitdaging), jongeren van On The Move Sportvrienden en Buddy to Buddy (twee betrokken maatschappelijke organisaties), en Petra Mallant, Marcoen Hopstaken en Jeroen van der Bijl (drie betrokken Amersfoortse bedrijven) meegefietst met onze directeuren Ton de Jong en Frank van Es. En met een fantastisch resultaat! In totaal hebben we met deze fietsactie € 30.273,- bij elkaar gefietst voor Het Vergeten Kind.

HubSpot Video

 

Neem contact op met

Alle mensen

Neem contact op met

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.