TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Aanpak De mensgerichte zorgtransitie

  De zorgsector is ingrijpend aan het veranderen. Dat stelt uitdagingen aan de organisaties in de zorg, maar ook aan de mensen die er werken. Hoe kunnen we zorgen dat de sector zich in een richting ontwikkelt die ervoor zorgt dat de belangen van patiënten, cliënten en zorgprofessionals allemaal worden behartigd? Hoe houden we de zorg mensgericht terwijl ze verandert?

  In de zorg spelen op dit moment thema’s en ontwikkelingen die iedereen in de sector aangaan. Denk aan regionale samenwerking, digitale transformatie, problemen op de arbeidsmarkt en de groeiende vraag om ‘de juiste zorg op de juiste plek’. Dit stelt veel organisaties voor belangrijke keuzes. Wel of niet fuseren? Nu investeren in innovatie of nog even de markt afwachten? Wat betekenen veranderingen voor onze huisvesting? Waar halen we goed personeel vandaan? Hoe zorgen we ervoor dat de patiënt of cliënt goede zorg krijgt terwijl er tegelijkertijd grootscheeps wordt veranderd?

  Mensgerichte transitie

  Voor het benaderen van zulke complexe en snelle dynamiek zijn meerdere invalshoeken nodig, vaak zelfs tegelijkertijd. We hebben strategie nodig voor de visie op de toekomst, huisvesting die ook in die toekomst plaats biedt aan steeds veranderende opvattingen over zorg, een plan voor de ontwikkeling van organisaties, zicht op de beleving door de zorgvrager, ondersteuning bij de opzet van een regionale structuur. En alles steeds met oog voor de belangen van zowel de organisaties als de mensen.

  Beter voorbereid op de toekomst

  Lees meer

  De zorgsector is ingrijpend aan het veranderen. Daardoor liggen er strategische uitdagingen voor grote en kleine organisaties. Om effectief op de snelle veranderingen in te spelen, is een heldere strategie nodig. Wij zijn als geen ander in staat om je te helpen. 

  Lees minder

  Loskomen en meters maken

  Lees meer

  Jezelf opnieuw uitvinden is niet gemakkelijk. Onze jong, ervaren talenten helpen je daarbij. Met goede ideeën om de zorg beter te maken, ze van de grond te krijgen en succesvol te realiseren. We verbinden en benutten kansen die onbenut zijn. Het doel van de opdracht blijft voor ons altijd gelijk: vooruit gaan. Mens-georiënteerd, eigentijds en vanuit de dagelijkse zorgpraktijk. 

  Lees minder

  Passende huisvesting en vastgoed

  Lees meer

  Door vragen over huisvesting en vastgoed te koppelen aan de missie en visie van je organisatie, kom je tot brede, integrale oplossingen. Soms kan huisvesting zelfs de hefboom zijn voor veranderingen in je organisatie. Maar hoe doe je dat (financieel) verantwoord zonder de belangen van patiënten/cliënten en medewerkers uit het oog te verliezen?

  Lees minder

  Enthousiaste jonge professionals

  Lees meer

  Vandaag starten met de uitdagingen in de zorg. Bij OchtendMensen werken enthousiaste jonge professionals die vooruit kijken. Met een open blik, doelgerichte visie en flinke dosis energie zetten wij ons in voor uitdagende projecten bij organisaties waar we trots op zijn. We draaien op volle toeren mee in de organisatie. Samen komen we in beweging om vernieuwing, verandering of verbetering tot stand te brengen. Met elkaar bouwen wij aan morgen.

  Lees minder

  Cases

  Cases

  Vragen over de mensgericht zorgtranisitie?

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen