Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Grafisch Lyceum Rotterdam - 2 Leden Raad van Toezicht

  met als aandachtsgebied (1) HRM en (2) Onderwijs Grafisch Lyceum Rotterdam is dé vakschool (vmbo, mbo) in Nederland als het gaat om innovatief onderwijs op het gebied van media, entertainment en technologie. De school wordt gedreven door een voortdurende ambitie om kwalitatief onderwijs te...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Adviseur contracteren en aanbesteden

  Investeringsopgaven worden groter en complexer. Zowel om bestaande infrastructuur in stand te houden, als om nieuwe ontwikkelingen zoals als de energietransitie mogelijk te maken. Geen partij kan het helemaal alleen. Projecten vragen om een andere verdeling van verantwoordelijkheden en risico’s, om...

  Solliciteer nu

  Aanpak Toekomstverkenning

  Wil je goed voorbereid zijn op toekomstige scenario's en nieuwe kansen ontdekken? Wij geven je inzicht in de trends en ontwikkelingen die op je af komen en op welke klantbehoeften je kunt inspelen. De grote maatschappelijke vraagstukken worden hierdoor hanteerbaar, terwijl je een voorsprong neemt op de toekomst. 

  Begrijp de trends en klantbehoeften in 4-6 weken die nu en in de toekomst bepalend zijn voor je strategie en businessmodel. Zo kun je je tijdig voorbereiden en ben je klaar voor de toekomst met een innovatieve aanpak.

  Dit levert het op...

  • Inzicht: omdat we de relevante trends, ontwikkelingen en klantbehoeften voor je inzichtelijk maken.

  • Verhaal: omdat we met storytelling helpen om aan anderen overtuigend en inspirerend uit te kunnen leggen hoe je toekomst eruitziet.
  • Kansen: omdat we laten zien welke kansen zich voordoen om je concurrentie voor te blijven.

  • Draagvlak: omdat we samen met jouw organisatie de toekomst inzichtelijk maken en ontwerpen.

  Zo werkt het...

  humanex-website-tg-toekomstverkenning-2

  Toekomstverkenningen waar we trots op zijn...

  • Hoe kun je met duurzaamheid een goede boterham verdienen in de bouw en infra?
   Samen met Bouwend Nederland vertalen we marktonderzoek naar 21 groene marktkansen die toegevoegde waarde creëren voor zowel bedrijf, natuur als maatschappij.
  • Hoe kunnen we ook in de toekomst zekerheid bieden bij nieuwbouw van woningen?
   Samen met Woningborg onderzoeken we de trends en ontwikkelingen die van invloed zijn op de woningmarkt en bouwsector en kansen en bedreigingen als input voor een nieuwe strategie.
  • Hoe kunnen we ervoor zorgen dat meer geneeskundestudenten en basisartsen kiezen voor de Huisartsenopleiding?
   Samen met de Huisartsopleiding onderzoeken we het keuzeproces en bijbehorende behoeften en frustraties voor de keus voor een specialisatie als input voor een nieuwe communicatiestrategie.

  Aan de slag met een toekomstverkenning?

  Alle mensen

  Aan de slag met een toekomstverkenning?

  Alle mensen