Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Grafisch Lyceum Rotterdam - 2 Leden Raad van Toezicht

  met als aandachtsgebied (1) HRM en (2) Onderwijs Grafisch Lyceum Rotterdam is dé vakschool (vmbo, mbo) in Nederland als het gaat om innovatief onderwijs op het gebied van media, entertainment en technologie. De school wordt gedreven door een voortdurende ambitie om kwalitatief onderwijs te...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Adviseur contracteren en aanbesteden

  Investeringsopgaven worden groter en complexer. Zowel om bestaande infrastructuur in stand te houden, als om nieuwe ontwikkelingen zoals als de energietransitie mogelijk te maken. Geen partij kan het helemaal alleen. Projecten vragen om een andere verdeling van verantwoordelijkheden en risico’s, om...

  Solliciteer nu

  Aanpak Innovatief gedrag

  Hoe vergroot je de impact van je innovatie-investeringen? Hoe krijg je gemaakte afspraken ook werkend in de dagelijkse praktijk? Je merkt dat er meer nodig is om oude gewoontes en routines te doorbreken. Hoe creëer je een innovatieve cultuur in je organisatie?

  Creëer in 4-6 weken een cultuur van innovatie door innovatief gedrag simpel en concreet te maken. Met onze BEAN-methodiek (Behavioural, Enabler, Artifact en Nudge) doorbreken we die barrières en vergroten we de succesratio van jouw innovaties. Door een brug te slaan tussen ons rationele en emotionele brein zorgen we voor veranderingen die beklijven. Kleine acties, grote impact. Geen sprookje.

  innovatie gedrag

  Dit levert het op...

  • Behaviour-enablers: we ontwerpen tools en processen die het gewenste gedrag makkelijker maken.

  • Artifact: een zichtbare en tastbare reminder die het nieuwe gedrag ondersteunt.
  • Nudge: nét dat onzichtbare duwtje in je rug om iets anders te proberen en te blijven doen.

  • Impact: met veel liefde en aandacht zorgen we ervoor dat jouw boontje uitgroeit tot echte verandering.

  Zo werkt het...

  humanex-website-tg-innovatiefgedrag

  Heb je liever dat wij je begeleiden bij het ontwerpen en testen van jouw BEAN? Ook dat vinden we heel leuk om te doen! In een workshop van een dag geven we een mini college gedragsbeïnvloeding en nemen we je mee in de belangrijkste uitgangspunten van BEANs. Aan het einde van de dag heb je dan een of meerdere prototypes van jouw eigen BEAN. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Contact Else Nicolai  

  Zelf aan de slag?

  Download hieronder ons BEANs canvas om stap voor stap je eigen boontje te ontwikkelen. 

  Zelf aan de slag met BEANs

  Innovatief gedrag waar we trots op zijn...

  • Hoe kunnen we ervoor zorgen dat onze medewerkers het proces voor new product innovation volgen?
   Samen met Chrysal hebben we BEANS ontworpen en ingezet om het gebruik van het nieuwe proces te stimuleren en daarmee succesvol nieuwe gewoonten gecreëerd voor innovatie.
  • Hoe kunnen we meer mensen informeren en enthousiast maken over innovatie?
   Samen met Sweco organiseren we een innovatiedag om medewerkers te inspireren en bekend te maken met de weg van een idee via businessmodel naar echte business impact.
  • Hoe kunnen we de ideeën en kansen die er binnen ons bedrijf zijn een stap verder brengen?
   Samen met DLL organiseren we een innovatie bootcamp waarin we de deelnemers innovatie best practices leren en hun ideeën en kansen uitwerken tot concrete businessmodellen en -cases.
  • Hoe creëren we de juiste omstandigheden voor een proef met een nieuw systeem?
   Samen met ProRail ontwikkelen we met succes een interventie met onze BEAN-methode om vervoerders zowel rationeel als emotioneel te stimuleren om maximaal bij te dragen aan de proef.

  Aan de slag met innovatief gedrag?

  Alle mensen

  Aan de slag met innovatief gedrag?

  Alle mensen