Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Grafisch Lyceum Rotterdam - 2 Leden Raad van Toezicht

  met als aandachtsgebied (1) HRM en (2) Onderwijs Grafisch Lyceum Rotterdam is dé vakschool (vmbo, mbo) in Nederland als het gaat om innovatief onderwijs op het gebied van media, entertainment en technologie. De school wordt gedreven door een voortdurende ambitie om kwalitatief onderwijs te...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Adviseur contracteren en aanbesteden

  Investeringsopgaven worden groter en complexer. Zowel om bestaande infrastructuur in stand te houden, als om nieuwe ontwikkelingen zoals als de energietransitie mogelijk te maken. Geen partij kan het helemaal alleen. Projecten vragen om een andere verdeling van verantwoordelijkheden en risico’s, om...

  Solliciteer nu

  Innovatie Nieuwe kansen ontdekken en realiseren

  Om als organisatie relevant te blijven en de complexe uitdagingen van deze tijd het hoofd te bieden, is het belangrijk om in te spelen op de sterk veranderende omgeving. Benieuwd naar welke kansen zich bij jou voordoen? 

  Wij helpen je om relevante trends en behoeften te ontdekken en dit te vertalen naar krachtige nieuwe producten en diensten. 

  Toekomstverkenning

  innovatieRotterdamsDe grote maatschappelijke vraagstukken van vandaag leiden in vrijwel iedere organisatie tot veel dynamiek. Wij helpen je om die dynamiek hanteerbaar te maken en nieuwe kansen te ontdekken. Bijvoorbeeld door trends en klantbehoeften inzichtelijk te maken en een verhaallijn voor de toekomst te ontwikkelen. Zo’n toekomstverkenning vormt de basis voor de ontwikkeling van nieuwe producten, diensten en groeistrategieën. Je weet hierdoor waar je op moet anticiperen, welke kansen voor jouw organisatie relevant zijn en waar innovaties zich op moeten richten.

  Propositieontwikkeling

  Als je kansen duidelijk hebt gedefinieerd, kun je nieuwe producten en diensten ontwikkelen. Onze propositieontwikkeling is een gestructureerde manier om daarvoor concepten te ontwerpen, te bewijzen en in de markt te zetten. Met een duidelijke storyline, kun je de waarde van nieuwe proposities voor het voetlicht brengen.

  Strategie activatie

  Heb je eindelijk een krachtige strategie ontwikkeld, maar komt deze maar niet van het papier af? Leeft de strategie nog niet bij mensen op de werkvloer en ben je nog zoekende hoe je nieuwe strategie het beste in je organisatie geïmplementeerd kan worden? Dan is het tijd om je strategie met ons te activeren!

  Visieontwikkeling

  Wakker het vuurtje aan in jouw organisatie. De start van een winnende strategie is een inspirerende visie. Je zoekt een manier om de gezamenlijke drijfveer van je organisatie te uiten. Ontwikkel een duidelijke visie.

  Tijdelijke collega

  Soms is het nodig om organisaties van binnenuit te veranderen. Onze adviseurs zijn voor jou een tijdelijke collega. Zij dompelen zich onder in de organisatie om samen met collega’s projecten op te pakken en kennis over te dragen. Hiermee borgen we dat kennis en de nieuwe proposities onderdeel worden van jouw organisatie.

  Cases

  Cases

  Ontdek en realiseer nieuwe kansen met

  Alle mensen

  Ontdek en realiseer nieuwe kansen met

  Alle mensen