TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Leiderschapsontwikkeling Persoonlijk leiderschap

  In een steeds sneller veranderende wereld is wat kortgeleden nog werkte inmiddels alweer achterhaald. Dat doet wat met mensen. Al die veranderingen leiden gemakkelijk tot onzekerheid, werkdruk en spanning. Wij helpen leiders om leiding te geven aan zichzelf, vanuit de fundamentele overtuiging dat het mensen zijn die het verschil maken en dat zelfkennis aan de basis staat van het leiding geven aan anderen.

  We helpen leiders om hun complexe werkomgeving niet te zien als een hindernis, maar als de essentie van hun werk. Zo zorgen we ervoor dat ze minder ontregeld raken, het gevoel hebben zelf aan het roer te staan en daar ook plezier aan beleven!

  Daarvoor is het noodzakelijk dat je beschikt over reflectievermogen en jezelf goed kent. Dat je je eigen drijfveren, kwaliteiten en valkuilen kent en weet waar je voor staat. Dat je beschikt over voldoende zelfvertrouwen om verantwoordelijkheid en beslissingen te nemen, en fouten durft te maken. Het vraagt dat je bij tegenslag in staat bent om jezelf snel te herpakken en met optimisme te kijken naar de toekomst.

  Leiders moeten willen leiden. Een leider moet invloed willen uitoefenen en verantwoordelijkheid nemen. Je inspireert mensen met jouw visie op de toekomst. Een visie die goed aansluit bij verleden, heden en toekomst en die je bovendien zo kunt uitdragen dat hij andere mensen in het hart raakt. Een visie die invulling geeft aan de maatschappelijke verantwoordelijkheid die je als organisatie, als team, als leider en als mens hebt om impact te maken op een duurzame toekomst.

  Wij helpen leiders door goed naar ze te luisteren en te zorgen dat onze programma’s goed aansluiten bij wat zij echt nodig hebben. Voor ons zijn de organisatieopgaven het uitgangspunt. Wij bieden handvatten om met de complexe leidersrol om te gaan en stimuleren deelnemers om van elkaar te leren en in hun dagelijkse praktijk te experimenteren met een nieuwe aanpak. 

  Onze werkwijze

  Onze klanten kennen hun eigen organisatie het beste. Wij brengen kennis van de sector, ervaring en expertise in bij het ontwerpen, ontwikkelen en faciliteren van programma's die echt het verschil maken. We organiseren onze programma's niet vóór, maar mét opdrachtgevers. In regiegroepen en klankbordbijeenkomsten ontwerpen we samen. We doen wat nodig is en toetsen wat werkt.

  Dat doen we bijvoorbeeld in de zorg bij ziekenhuizen en GGZ-instellingen en in de ouderenzorg. En bij financiële dienstverleners, waar we vakspecialisten helpen om hun leidersrol verder te ontwikkelen. Ook coachen we individuele leiders en teams om effectiever met elkaar, over de grenzen van hun afdelingen heen, samen te werken binnen de rijksoverheid. Op individueel niveau ontwikkelen we leiders in onze programma's START en On Purpose.

  We gaan spanning niet uit de weg

  Bijna alle mensen gaan naar hun werk om het goed te doen. Wij geloven in de positieve betrokkenheid en handelingsbekwaamheid van mensen. Wij brengen energie maar zijn ook sensitief voor (historische) belemmeringen voor actieve betrokkenheid. Dit maken we bespreekbaar en effectief.

  Het ontwikkelen van organisaties gaat ook over het benoemen van de olifant in de kamer. Wij gaan spanning niet uit de weg maar creëren een omgeving waar dit er mag zijn. We hanteren spanning en leren anderen dit ook te doen. We halen deelnemers uit hun comfortzone, en we bieden handvatten en veiligheid om iets anders te proberen.

  Wij helpen leiders om:

  • Verantwoordelijkheid en initiatief te nemen.
  • Om te gaan met spanning en onzekerheid door emotionele intelligentie.
  • Daadkrachtig op te treden.
  • Van vakinhoudelijk specialist meer mensgericht te worden.
  • Actief te sturen op maatschappelijke impact.
  • Hun eigen stijl te vinden en accepteren.
  • Te organiseren in plaats van compenseren.

  Ons programma aanbod:

  • Leiderschapsontwikkelprogramma’s
  • Leiderschap in transitie
  • Losse leiderschapsmodules
  • Teamontwikkeling
  • Gespreksbegeleiding/procesbegeleiding
  • Traineeships en potentieelprogramma’s
  • Team en executive coaching
  • Individuele coaching
  • Open opleidingen persoonlijk leiderschap START en On Purpose
  • Cultuurtrajecten

  Cases

  Cases

  Aan de slag met persoonlijk leiderschap

  Alle mensen

  Aan de slag met persoonlijk leiderschap

  Alle mensen