TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Opleiden Leiderschapsprogramma 'On Purpose'

  Leiders van de toekomst laten zich zien, staan ergens voor. Ze kunnen omgaan met existentiële onzekerheden, durven richting te kiezen en te volharden. Je herkent ze aan hun moedige kwetsbare houding. Ze verstaan de kunst een dialoog te voeren, even stil te staan, te reflecteren op zichzelf en te doen of te vragen wat gedaan moet worden. Ze nemen hun aandeel in het grotere geheel, en hebben zo direct invloed op de essentiële ontwikkelingen van morgen. 'On Purpose' gaat over bedoelingen. De diepere bedoelingen. Wie je bent, waar je voor staat, wat je voor anderen en de wereld om je heen wilt betekenen en vooral ook: hoe je dat waarmaakt.

  • Een goed doordacht programma dat tegelijk veilig, inspirerend en uitdagend is.
  • Diepgang in denken en voelen.
  • Je ontdekt wat jou drijft en wat dat betekent voor jou, je leiderschap, je werk en jouw rol in de wereld van morgen.
  • Wat je leert is meteen ook praktisch toepasbaar.

  In het kort

  Datum

  Programma start op 10 maart 2025.

  Prijs

  €13.700,- exclusief btw

  Doelgroep

  Ervaren leiders of senior professionals

  Locatie

  o.a. De Morgenstern in Barchem en Samaya in Werkhoven.
  Routebeschrijving

  Inschrijven

  Wil je een stevige impuls geven aan je persoonlijke ontwikkeling en je eigen leiderschap? Wil je een hardnekkig patroon doorbreken, nadenken over ‘wie je bent’ of meer leren werken vanuit je intuïtie of een innerlijke rust? Of zoek je naar meer bezieling in je werk en je persoonlijk leven? Dan is er de leiderschapservaring 'On Purpose'. 

  On-Purpose-blur

  'De lessen die ik in mijn leven al geleerd had, heb ik in feite ‘dieper geleerd’. Ik weet nu wat mijn ‘triggers’ zijn, waar ik energie van krijg en wat ik persoonlijk kan brengen. Daardoor ben ik beter in staat het beste uit mezelf te halen. In mijn werk en privé.’
  Remko Zuidgeest

  Voor wie?

  Ervaren leiders of senior professionals met een stevige positie in hun organisatie:

  • Die meer uit zichzelf willen halen en meer kunnen en willen betekenen.
  • Die vaak al een of meerdere trainingen in persoonlijke ontwikkeling of leiderschap hebben gevolgd.
  • En vanuit hun professionele achtergrond anderen veel te bieden hebben, maar ook van anderen (uit andere vakgebieden en sectoren) willen leren.
  'Ik had het gevoel dat ik vastzat in mijn werk en in mijn hoofd. Na On Purpose was het voor mij helder wat ik wil en hoe ik daarin verder wil.'
  Anka Konings

  Onze deelnemers zijn veelal 'midden managers', eindverantwoordelijken en professionals en zij komen uit diverse profit en not-for profit organisaties zoals de Rabobank, Boerhaave college, PWC, ROC Midden, Radboudumc, Avans Hogescholen, Hemels van der Hart, Achmea, SNV/Artsen zonder grenzen, Andersson Elffers Felix, Verband Katholieke Maatschappelijke Organisaties, OOR Adviesbureau, Index Initiative, ROC Leiden, Arlanxeo, Team Heiner, Wielinq, Ilios marketing communicatie, Gemeente Den Haag/Haeghe Groep. Het gemiddelde cijfer waarmee zij On Purpose waarderen is een 8,5.

  Hoe?

  In een kleine groep van 8-12 mensen ga je in meerdaagse modules met gerichte oefeningen je eigen zoektocht aan. Er zijn drie modules: in de eerste module sta je zelf centraal. Daarna verschuift het accent meer naar jouw relatie tot de wereld. Zo bouw je steeds verder voort op de inzichten die je opdoet.

  1. Being Aware

  Bewustzijn is het fundament van je persoonlijk leiderschap. Als leider heb je zelfinzicht nodig om steeds zelf het startpunt te kunnen zijn van ontwikkeling.

  Leiderschapsdialoog

  2. Being Inspired

  Van geïnspireerde mensen gaat kracht en een enorme positieve werking uit. Maar anderen inspireren begint met zelf geïnspireerd zijn. 

  3. Being On Purpose

  In de laatste fase in het programma slaan we de brug naar de toekomst: wat heb je nodig om werkelijk je eigen weg te kunnen gaan en je eigen visie waar te maken. Deze module bestaat uit twee delen die op elkaar voortbouwen, nl. 'Change maker' en 'Oogsten'.

  3.1 Change maker

  Een creatieve en betekenisvolle bijdrage leveren aan een betere wereld. Jij laat het gebeuren. 

  Extra intervisie tussen-dag

  3.2 Oogsten

  We ronden 'On Purpose' op een inspirerende manier met elkaar af.

  Zeven bijzondere ontmoetingen: de leiderschapsdialogen

  Tijdens het programma zijn er in totaal zeven leiderschapsdialogen waarin je aansprekende gasten ontmoet. Mensen die op hun eigen manier ‘On Purpose’ leven. En zo verschil maken. Soms verzorgen onze gasten een deel van het programma, soms vertellen ze over hun levenspad en hoe zij hun ervaringen doorvertalen in hun werk. Zo ontstaat een leerzame en betekenisvolle dialoog. In de brochure vind je hierover meer informatie. 

  Als u interesse hebt in 'On Purpose', neem dan contact op met Hans (hfr@tg.nl) voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  Kosten

  De prijs voor deelname bedraagt in totaal € 13.700,- exclusief btw. Het bedrag is opgebouwd uit de opleidingskosten (€ 10.500,- excl. btw) en accommodatiekosten (€ 3.200,- excl. btw). Het totaalbedrag is inclusief alle bijeenkomsten, catering en accommodatiekosten. Wij verwelkomen in 'On Purpose' ook bijzonder graag leiders die werken in organisaties uit het maatschappelijk veld. Voor hen zijn er mogelijkheden waarbij wij (een deel van) de opleidingskosten sponsoren. Neem hierover contact op met Hans Frints (hfr@tg.nl).

  Tijdsinvestering

  De programmaonderdelen omvatten 35 dagdelen in totaal. Reken daarnaast op individuele tijd voor voorbereiding, de vertaalslag naar je werk en voor het Change Makers project. De modules vinden plaats op de prachtige buitenlocatie Morgenster in Barchem en Samaya in Werkhoven.

  Annuleringsvoorwaarden

  In het belang van de bijeenkomst en voor een goede samenstelling van de groep is het voor ons belangrijk om te weten hoeveel en welke personen zullen deelnemen. Dit komt de kwaliteit van 'On Purpose' ten goede. Het programma gaat door met minimaal 8 deelnemers. Indien je je deelname aan 'On Purpose' wilt annuleren dan dien je dit uiterlijk 1 maand voor aanvang door te geven via opleidingen@tg.nl. Bij een niet tijdige afmelding zijn wij genoodzaakt de deelnameprijs geheel in rekening te brengen. 

  Leiderschapsprogramma on purpose

  Leiderschapsprogramma on purpose

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen