TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Leiderschapsontwikkeling Leidinggeven aan verandering – de opgaven centraal

  In een steeds sneller veranderende wereld is flexibiliteit en wendbaarheid nodig om overeind te blijven. Leiders hebben de uitdaging om aan te voelen wat de buitenwereld van hen vraagt en vervolgens de binnenwereld, hun organisatie, hierin mee te nemen. Leidinggeven aan verandering gaat over onderzoeken, experimenteren, bijsturen en keuzes durven te maken.

  Wij helpen organisaties belangrijke veranderingen te realiseren en zien leiderschapsontwikkeling daarbij als vliegwiel voor organisatieontwikkeling. Niet door strategisch beleid op papier te formuleren maar door in dialoog richting te geven en verwachtingen en helderheid te scheppen. We maken spanningen bespreekbaar en brengen focus aan.

  'Het leiderschapsprogramma van TwynstraGudde heeft praten over leiderschap omgetoverd tot voelen van eigenaarschap.'

  In onze (collectieve) leiderschapsprogramma’s staat de organisatieopgave centraal. Wij doen dit van 3 tot 250 leidinggevenden. Van de zorg tot de profitsector. Wij helpen leiders de spanning te hanteren en vanuit inspiratie richting te geven. In onze collectieve leiderschapsprogramma’s brengen we het leren naar de praktijk door in managementteams niet helpende patronen bespreekbaar te maken. 

  'Het leiderschapstraject is een game changer geweest om onze strategie succesvol te maken.'

  Het ontwikkelen van het verandervermogen van leiders gaat hand in hand met het doorgronden van de veranderhistorie en mogelijkheden van de organisatie. Veranderexpertise en Transitiekunde zijn kerncompetenties van TwynstraGudde en vormen een integraal onderdeel van onze leiderschapsprogramma’s.

  Wij helpen leiders om:

  • Praktisch invulling te geven aan de strategische koers.
  • Mensen mee te nemen.
  • Eigenaarschap neer te leggen bij professionals.
  • Verbinding te realiseren tussen de afdelingen.
  • Goed samen te werken.

  Ons programma aanbod:

  • Leiderschapsontwikkelprogramma’s
  • Leiderschap in transitie
  • Losse leiderschapsmodules
  • Teamontwikkeling
  • Gespreksbegeleiding/procesbegeleiding
  • Traineeships en potentieelprogramma’s
  • Team en executive coaching
  • Individuele coaching
  • Open opleidingen persoonlijk leiderschap START en On Purpose
  • Cultuurtrajecten

  Cases

  Cases

  Aan de slag om goed leiding te geven aan verandering

  Alle mensen

  Aan de slag om goed leiding te geven aan verandering

  Alle mensen