TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Leiderschapsontwikkeling Leider als coach – aandacht voor mensen

  In een steeds sneller veranderende wereld wordt aandacht voor mensen belangrijker. Juist wanneer opgaves steeds meer met elkaar verbonden zijn en onzekerheid toeneemt is oog voor de mensen en het optimaal benutten van talenten in je organisatie essentieel. Wij geloven dat waar technologische veranderingen oplossingen kunnen bieden voor (maatschappelijke) uitdagingen het de taak is van de leider om te bewaken dat de menselijkheid niet ondersneeuwt. 

  Wij helpen de leider te groeien als coach. Door hen te helpen aandacht te geven aan mensen. De coachende leider laat medewerkers groeien door in te zetten op kwaliteiten, groter maken wat er al in huis is. De leider als coach helpt teams beter samenwerken. Over afdelingen heen, juist ook met andersdenkenden. Niet alleen doen wat je gewend bent te doen, maar samen op zoek naar wat de opgave van mensen vraagt. 

  De leider als coach snapt hoe talenten gevonden en behouden kunnen worden. Kan verbinding realiseren in teams, ook als dit digitaal of op afstand is. De leider als coach neemt het niet over maar laat anderen uitblinken door ruimte, vertrouwen en begrenzing te bieden. 

  In onze (collectieve) leiderschapsprogramma’s ontwikkelen we leiders om meer aandacht te hebben voor hun mensen. Dit doen wij bijvoorbeeld in de zorg, waar we afdelingshoofden, zorgmanagers én medisch leiders en verpleegkundige helpen hun mensen te coachen. Dit doen wij in het publieke domein waar we leiders in uitvoeringsorganisaties helpen door hun medewerkers over afdelingen heen te laten werken. En dat doen we in de private sector waar we bij fiscalisten en de aannemerij de organisatie helpen talenten te vinden, behouden en optimaal in te zetten.

  We ontwikkelen leiders als coach vanuit een fundamentele overtuiging dat het mensen zijn die het verschil maken. En dat goed leiderschap de katalysator is voor persoonlijke ontwikkeling.

  Onze werkwijze

  Onze klanten kennen hun eigen organisatie het beste. Wij brengen kennis van de sector, ervaring en expertise. We organiseren onze programma’s niet vóór maar mét opdrachtgevers. In regiegroepen en klankbordbijeenkomsten ontwerpen we samen. We doen flexibel wat nodig is en toetsen wat werkt. 

  Dat doen we bijvoorbeeld bij medische en financiële dienstverleners waar we vakspecialisten helpen om hun leidersrol verder te ontwikkelen. Ook coachen we individuele leiders en teams om effectiever met elkaar, over de grenzen van hun afdelingen heen, samen te werken binnen de rijksoverheid. Op individueel niveau ontwikkelen we leiders in onze programma’s START en On Purpose.

  We gaan spanning niet uit de weg

  Bijna alle mensen gaan naar het werk om het goed te doen. Wij geloven in de positieve betrokkenheid en handelingsbekwaamheid van mensen. Wij brengen energie maar zijn ook sensitief voor (historische) belemmeringen voor actieve betrokkenheid. Dit maken we bespreekbaar en effectief.

  Het ontwikkelen van organisaties gaat ook over het benoemen van de olifant in de kamer. Wij gaan spanning niet uit de weg maar creëren een omgeving waar dit er mag zijn. We hanteren spanning en leren anderen dit ook te doen. We halen deelnemers uit hun comfortzone, en we bieden handvatten en veiligheid om iets anders te proberen.

  Wij helpen leiders om:

  • Mensen te coachen en te laten groeien.
  • Talent te vinden en behouden.
  • Verbinding te realiseren.
  • Om te gaan met elke generatie.

  Ons programma aanbod:

  • Leiderschapsontwikkelprogramma’s
  • Leiderschap in transitie
  • Losse leiderschapsmodules
  • Teamontwikkeling
  • Gespreksbegeleiding/procesbegeleiding
  • Traineeships en potentieelprogramma’s
  • Team en executive coaching
  • Individuele coaching
  • Open opleidingen persoonlijk leiderschap START en On Purpose
  • Cultuurtrajecten

  Cases

  Cases

  Aan de slag met jouw groeipad naar coach

  Alle mensen

  Aan de slag met jouw groeipad naar coach

  Alle mensen