Futuring

Futuring

Beter voorbereid de toekomst tegemoet

De samenleving wordt steeds complexer en verandert continue. Of het nu gaat om duurzame mobiliteit, klimaatverandering, digitalisering of om de energietransitie. De toekomst laat zich lastig voorspellen, maar het is wel mogelijk om met de kennis van nu in te spelen op de signalen en veranderingen uit de samenleving. Met de Futuring methode helpen we bedrijven en organisaties om relevante trends te identificeren en strategische keuzes te maken. In een interactief dialoog komen we vervolgens tot een gezamenlijk perspectief op de toekomst. Dit is het startpunt waarmee je jouw organisatie klaarstoomt voor de grote transities van de 21e eeuw.

Futuring

Beter voorbereid de toekomst tegemoet

De samenleving wordt steeds complexer en verandert continue. Of het nu gaat om duurzame mobiliteit, klimaatverandering, digitalisering of om de energietransitie. De toekomst laat zich lastig voorspellen, maar het is wel mogelijk om met de kennis van nu in te spelen op de signalen en veranderingen uit de samenleving.Met de Futuring methode helpen we bedrijven en organisaties om relevante trends te identificeren en strategische keuzes te maken. In een interactief dialoog komen we vervolgens tot een gezamenlijk perspectief op de toekomst. Dit is het startpunt waarmee je jouw organisatie klaarstoomt voor de grote transities van de 21e eeuw.

Lees meer
HubSpot Video
Bewustwording door trendonderzoek

Bewustwording door trendonderzoek

Om te weten waar je als manager op moet sturen, is het belangrijk om eerst in beeld te brengen welke trends en ontwikkelingen gaande zijn. En welke impact deze trends kunnen hebben op de bedrijfsvoering of het beleid van jouw organisatie.

Lees meer
Identificeren strategische keuzes door toekomstige verhaallijnen

Strategische keuzes door toekomstige verhaallijnen

Hoe zie je de toekomst voor jouw bedrijf of organisatie? En welke onzekerheden liggen hieraan ten grondslag? In een interactief gesprek maken we samen een verhaallijn en identificeren we de toekomstige kantelpunten, zodat jij strategische besluiten kunt nemen.

Lees meer
Roadmap: impact op morgen

Roadmap: impact op morgen

Weet je welke trends en ontwikkelingen er in jouw sector gaande zijn en wat de toekomstige kantelpunten zijn? Dan is het tijd om dit aan de hand van een roadmap om te zetten naar concrete actiepunten.

Lees meer

Cases

Cases

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Meer expertises

Slimme en duurzame mobiliteit

Innovaties werkend krijgen

Energietransitie

Duurzame energie voor iedereen

Assetmanagement

Meer halen uit het beheer en onderhoud van je assets

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.