TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Aanpak De kracht van projectmatig werken in de zorg

  Projectmatig werken is een effectieve manier om noodzakelijke veranderingen in een zorgorganisatie te realiseren. Om met een project écht impact te maken moet je het projectmatig werken succesvol inrichten. Dat is een leuke, maar vaak uitdagende klus. De projectmanagers van TwynstraGudde hebben veel ervaring met projectmanagement in de gezondheidszorg. Wij helpen je met het bereiken van resultaten en/of het professionaliseren van projectmanagement in jouw organisatie.

  Er wordt veel van zorgorganisaties gevraagd. Naast het succesvol uitvoeren van het primaire proces (‘running the business’) is het nodig om continue te blijven ontwikkelen en te werken aan de zorg van morgen (‘changing the business’). Het kan altijd beter, slimmer & sneller, maar de urgentie komt ook vanuit belangrijke transities zoals arbeidsmarktkrapte, passende zorg, digitalisering en verduurzaming. 

  Leer in een interactieve tweedaagse training de principes van projectmatig werken én hoe je succesvol samenwerkt aan een project.

  Effectief projectmanagement is daarbij cruciaal, maar verdient in zorgorganisaties vaak nog aandacht. Hierdoor ondervinden projecten vaak vertraging, blijven de te behalen resultaten vaag en/of ontbreekt het aan draagvlak/eigenaarschap. Ook is goed opdrachtgeverschap-opdrachtnemerschap een thema dat we vaak zien terugkomen. Wij werken graag met je samen om al je projecten - nu én straks - tot een succes te maken.

  Wat kun je van ons verwachten?

  TwynstraGudde heeft vele jaren ervaring met projectmanagement in de gezondheidszorg en beschikt daardoor over veel kennis over projectmatig werken. We zorgen voor extra capaciteit en expertise door de inzet van o.a. projectmanagers en -medewerkers. We adviseren en begeleiden projectteams in het goed opstarten, inrichten en uitvoeren van projecten. En we geven al vele jaren diverse trainingen op het gebied van projectmanagement. Daarbij zetten wij ook onze expertise in op het gebied van veranderkunde en organisatieontwikkeling.

  Trainingen projectmatig werken

  Onze trainingen zijn passend voor individuele deelnemers of incompany groepen van elk ervaringsniveau. Lees meer

  Onze trainingen zijn passend voor individuele deelnemers of incompany groepen van elk ervaringsniveau. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de kennis en handvatten om effectief projectmatig te werken, waarbij pragmatisch en situationeel handelen centraal staat. We wisselen theorie af met praktische oefeningen: zo word je in staat gesteld de theorie te vertalen naar je eigen project en eigen organisatie. Maatwerk is mogelijk.

  Lees minder

  (Interim) projectleiders en/of -medewerkers

  We zijn snel inzetbaar, kennen de zorg en werken graag samen met jouw mensen om korte en langdurige projecten tot een goed einde te brengen. Lees meer

  We zijn snel inzetbaar, kennen de zorg en werken graag samen met jouw mensen om korte en langdurige projecten tot een goed einde te brengen. Wij worden vaak ingezet bij projecten met grote complexiteit, tegengestelde belangen of wanneer het niet lukt om een stap verder te komen. Voor elk project en voor elke specifieke discipline kun je op ons rekenen: als (interim) projectleider, projectsecretaris, projectmedewerker of met een goed op elkaar ingespeeld projectteam. Degelijk projectmanagement geeft grip en ondersteunt je bij het bereiken van de beoogde resultaten.

  Lees minder

  Advies, coaching en begeleiding

  Heb je een specifiek vraagstuk of loopt je project op een bepaald onderwerp vast? Onze adviseurs denken graag met je mee en helpen je met maatwerk verder. Lees meer

  Heb je een specifiek vraagstuk of loopt je project op een bepaald onderwerp vast? Onze adviseurs denken graag met je mee en helpen je met maatwerk verder. Wij doen met je mee waar nodig, kunnen je helpen met het organiseren van spannende sessies en helpen je met de volgende stap(pen) in jouw project. Bijvoorbeeld met het organiseren van een Project Start-Up, het doen van een Project-Review of als strategische adviseur van het projectteam.

  Lees minder
  'Als (interim) projectmanager zorg ik voor houvast, zowel in het bereiken van resultaten als in de onderlinge samenwerking.'
  Margreeth Hidding, Adviseur Zorg

  Meer weten of wil je eens sparren?

  Wil je dat wij een keer vrijblijvend meedenken met jouw vragen rondom projectmatig werken of heb je een vraag, neem gerust contact op met één van onderstaande adviseurs.

  Heb je een vraag over projectmanagement in de zorg?

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen