Boek Het Groot Interventieboek

Eind juni verschijnt Het Groot Interventieboek - Bewust beweging creëren met interventies uit de praktijk. Hét boek voor adviseurs, managers en projectleiders die regelmatig interventies toepassen in hun opdrachten. Met een breed repertoire aan interventiemogelijkheden, inclusief praktijkvoorbeelden. Reserveer nu jouw exemplaar!

Toegevoegd door Aniek Janssen op 29 maart 2021

Vergaande digitalisering, de energietransitie, klimaatadaptatie, ketensamenwerking, opgavegericht werken en organiseren in netwerken. Allemaal ontwikkelingen die vragen om doordachte strategieën, inventieve tools en vernieuwende aanpakken. Iedereen wikt en weegt over de geschikte tools, methodieken of werkvormen om dit voor elkaar te krijgen. Er is een enorm arsenaal aan mogelijke interventies ontwikkeld. Toch grijp je als adviseur, manager of projectleider vaak terug op een (of misschien twee) handje(s)vol beproefde interventies. En dat is een gemiste kans!

Kompas

In Het Groot Interventieboek vind je een breed repertoire aan interventiemogelijkheden, waarmee je beweging kunt creëren of verandering kunt realiseren binnen jouw opdrachten Dit boek vergroot je bewustzijn als het gaat om interveniëren in organisaties en je eigen handelen daarin. Het kan je nieuwsgierig maken naar andere interventiemogelijkheden en je uitdagen je eigen repertoire te verbreden. En het boek kan je inspireren om buiten je eigen kaders te denken en te handelen als de opgave daarom vraagt. Zo helpt het je als je even niet weet welke interventie het beste past bij de vraag die jij hebt gekregen. Daarmee is dit boek ook een naslagwerk.

‘Het boek is een soort caleidoscoop. Je kunt op een gegeven moment met de interventies gaan spelen, je eigen combinaties maken. Zo geef je er je eigen kleur aan.’
Marc van Leeuwen (Partner Onderwijs bij TwynstraGudde)

Kleur geven

Naast de beschrijving van interventies vind je in dit boek diverse praktijkvoorbeelden van adviseurs. Omdat we zien dat interventies vaak persoonsgebonden zijn. Vanuit je persoonlijkheid en vakmanschap geef je kleur aan een interventie. Geen professional is hetzelfde, en daarmee is ook geen toepassing van een interventie hetzelfde. Door middel van de praktijkvoorbeelden brengen we de interventies als het ware tot leven en geven we kleur aan de toepassing in de praktijk en binnen een specifieke context. Zo geven we inzicht in het proces van wikken en wegen dat hoort bij interveniëren en de overwegingen die wij daarbij maken.

Dit alles maakt dat Het Groot Interventieboek een praktisch en pragmatisch boek is, dat niet ligt te verstoffen in een la, maar veelvuldig de weg vindt naar je bureau, nachtkastje of rugzak. En je inspiratie geeft wanneer je dat nodig hebt.

interventieboek-landingspagina

 

Reserveer jouw exemplaar

Wil je zeker weten dat dit boek straks op jouw bureau ligt? Reserveer dan nu jouw exemplaar door onderstaand formulier in te vullen.

ISBN 9789464028102 I NUR 801 | € 44,95 (excl. btw en verzendkosten) | hardcover

Ja, ik ben geïnteresseerd

Neem contact op met

Alle mensen

Neem contact op met

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.