TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Aanpak De snelste weg naar duurzaam maatschappelijk vastgoed

  Ieder gebouw in Nederland moet in 2050 CO2-neutraal zijn. Van gebouwen met een maatschappelijke functie wordt bovendien het goede voorbeeld verwacht. TwynstraGudde helpt eigenaren van maatschappelijk vastgoed weloverwogen keuzes te maken en verduurzaming te versnellen.

  Een gestructureerde aanpak maakt het mogelijk de verduurzaming van maatschappelijk vastgoed vanuit de breedte aan te vliegen, zonder te verdrinken in ingewikkelde technische inventarisaties en onhaalbare ambities. Grote vastgoedeigenaren krijgen de beschikking over een portefeuilleroutekaart met praktische waarde. Kleine vastgoedeigenaren krijgen de handvatten om zelf duidelijk en gemotiveerd de juiste keuzes te maken. Verduurzaming van maatschappelijk vastgoed komt hierdoor in een stroomversnelling.

  Portefeuilleroutekaart voor vastgoedeigenaren

  Veel gemeenten en maatschappelijke organisaties hebben een reeks van gebouwen in eigendom. Van zwembaden tot theaters. Van onderwijsgebouwen tot gemeentekantoren. Hoe zorg je ervoor dat al die gebouwen binnen dertig jaar CO2-neutraal zijn? Wij maken samen met eigenaren van maatschappelijk vastgoed een portefeuilleroutekaart.

  Lees verder

  Kennissessie voor kleine vastgoedeigenaren

  Kleine gemeenten en sommige maatschappelijke organisaties hebben vaak één of enkele gebouwen in eigendom. Dan is een uitgebreide portefeuilleroutekaart niet praktisch. Toch wil je weloverwogen keuzes maken. Wij organiseren de kennissessie ‘Verduurzamen van maatschappelijk vastgoed’ die je daarvoor de handvatten aanreikt. De kennissessies bieden we ook aan in het kader van de provinciale Ontzorgingsprogramma’s Maatschappelijk vastgoed.

  Lees verder

  Behoefte aan inspiratie over hoe de energietransitie aan te pakken?

  Meld je aan voor onze energietransitie nieuwsbrief

  Over TwynstraGudde

  TwynstraGudde is specialist op het gebied van duurzaamheid en ontwikkeling van maatschappelijk vastgoed. We overzien het hele terrein van initiatief tot en met beheer. We ondersteunen onze opdrachtgevers met planvorming, proces- en projectmanagement. Dankzij opdrachten van diverse (overheids)organisaties hebben we ervaring met het maken van sectorale routekaarten en portefeuilleroutekaarten en met de uitwerking ervan in concrete businesscases. Bekijk ook ons webinar terug over 'Drijfveren om door te pakken met de portefeuilleroutekaart'.

  Heb je een vraag voor ons?

  Cases

  Cases

  Wij staan voor je klaar

  Alle mensen

  Wij staan voor je klaar

  Alle mensen