TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu
  Futuring

  Futuring

  Beter voorbereid de toekomst tegemoet

  De samenleving wordt steeds complexer en verandert continue. Of het nu gaat om duurzame mobiliteit, klimaatverandering, digitalisering of om de energietransitie. De toekomst laat zich lastig voorspellen, maar het is wel mogelijk om met de kennis van nu in te spelen op de signalen en veranderingen uit de samenleving. Met de Futuring methode helpen we bedrijven en organisaties om relevante trends te identificeren en strategische keuzes te maken. In een interactief dialoog komen we vervolgens tot een gezamenlijk perspectief op de toekomst. Dit is het startpunt waarmee je jouw organisatie klaarstoomt voor de grote transities van de 21e eeuw.

  Futuring

  Beter voorbereid de toekomst tegemoet

  De samenleving wordt steeds complexer en verandert continue. Of het nu gaat om duurzame mobiliteit, klimaatverandering, digitalisering of om de energietransitie. De toekomst laat zich lastig voorspellen, maar het is wel mogelijk om met de kennis van nu in te spelen op de signalen en veranderingen uit de samenleving.Met de Futuring methode helpen we bedrijven en organisaties om relevante trends te identificeren en strategische keuzes te maken. In een interactief dialoog komen we vervolgens tot een gezamenlijk perspectief op de toekomst. Dit is het startpunt waarmee je jouw organisatie klaarstoomt voor de grote transities van de 21e eeuw.

  Lees meer
  Bewustwording door trendonderzoek

  Bewustwording door trendonderzoek

  Om te weten waar je als manager op moet sturen, is het belangrijk om eerst in beeld te brengen welke trends en ontwikkelingen gaande zijn. En welke impact deze trends kunnen hebben op de bedrijfsvoering of het beleid van jouw organisatie.

  Lees meer
  Identificeren strategische keuzes door toekomstige verhaallijnen

  Strategische keuzes door toekomstige verhaallijnen

  Hoe zie je de toekomst voor jouw bedrijf of organisatie? En welke onzekerheden liggen hieraan ten grondslag? In een interactief gesprek maken we samen een verhaallijn en identificeren we de toekomstige kantelpunten, zodat jij strategische besluiten kunt nemen.

  Lees meer
  Roadmap: impact op morgen

  Roadmap: impact op morgen

  Weet je welke trends en ontwikkelingen er in jouw sector gaande zijn en wat de toekomstige kantelpunten zijn? Dan is het tijd om dit aan de hand van een roadmap om te zetten naar concrete actiepunten.

  Lees meer

  Cases

  Cases

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Meer expertises

  Slimme en duurzame mobiliteit

  Innovaties werkend krijgen

  Energietransitie

  Duurzame energie voor iedereen

  Assetmanagement

  Meer halen uit het beheer en onderhoud van je assets