Aanpak De digitale investeringscoach

Wat zou nieuwbouw kosten? Is renovatie in mijn geval misschien een betere optie? Hoeveel kost het om mijn gebouw duurzaam en energieneutraal te maken? Welke gevolgen hebben de stijgende bouwprijzen? De financiële impact van vastgoedbeslissingen is vaak groot. Als project- of vastgoedmanager wil je graag snel weten waar je aan begint. De digitale investeringscoach geeft inzicht.

 

Veel organisaties kijken op dit moment opnieuw naar hun vastgoed. Vaak naar aanleiding van de coronapandemie, een nieuwe strategische koers of hogere duurzaamheidsambities. Als verantwoordelijke voor huisvesting en vastgoed wil je snel weten wat dat financieel betekent. Of het nu gaat om een kantoorpand, een ziekenhuis, een school of een sporthal. De impact is groot. Welk budget moet je voor verbouwing, renovatie of nieuwbouw uittrekken? Hoe hoog leg je de duurzaamheidslat? En wat doen de bouwprijzen? De digitale investeringscoach van TwynstraGudde geeft snel inzicht.

Vernieuwde digitale investeringscoach

Om deze ontwikkelingen het hoofd te bieden hebben we de afgelopen periode de digitale investeringscoach verder uitgebreid. De vernieuwing bestaat naast een marktupdate van de investeringskosten voor nieuwbouw en renovatie, ook uit inzicht in de exploitatiekosten en de kosten voor verduurzaming van een pand. Lees meer over de nieuwste updates.

Hoe werkt de digitale investeringscoach?

De digitale investeringscoach werkt met kengetallen die de kostendeskundigen van TwynstraGudde al meer dan twintig jaar verzamelen. Tientallen indicatoren en de gegevens van honderden gerealiseerde projecten zijn hierin verwerkt. Na beantwoording van enkele vragen over het vastgoed, rekent de investeringscoach uit wat de geschatte kosten van jouw opgave zijn. Om vergelijkingen te maken, kun je eenvoudig schuiven met parameters, zoals het ambitieniveau qua duurzaamheid, het kwaliteitsniveau en de keuze tussen renovatie of nieuwbouw. Vervolgens stelt de digitale investeringscoach een gedetailleerd kostenoverzicht op. Die krijg je binnen enkele minuten in je mailbox.

Input bij scenario-ontwikkeling

De digitale investeringscoach geeft je een globaal, maar betrouwbaar inzicht. Je krijgt een beeld van de omvang van vastgoedinvesteringen en de gevolgen voor de jaarlijkse lasten. De financiële impact van mogelijke keuzes laat je zien door verschillende opties naast elkaar te zetten. Hiermee lever je essentiële input bij scenario-ontwikkeling.

Meer weten?

Ontdek mogelijkheden van de digitale investeringscoach en zet de volgende stap in de vernieuwing van je vastgoed.

Start digitale  coach

Meer weten? Neem dan contact op met Steffen Chang of Wouter Dreimüller.

Cases

Cases

Neem contact op met

Alle mensen

Neem contact op met

Alle mensen

Assetmanagement

We helpen eigendommen zoals vastgoed en infrastructuur goed onderhouden

Assetmanagement

We helpen eigendommen zoals vastgoed en infrastructuur goed onderhouden

Assetmanagement

We helpen eigendommen zoals vastgoed en infrastructuur goed onderhouden

Assetmanagement

We helpen eigendommen zoals vastgoed en infrastructuur goed onderhouden

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.