TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Blog Digitale investeringscoach is vernieuwd

  De markt is in beweging en dat heeft effect op investeringsprojecten. De oorlog in Oekraïne en de gevolgen van de pandemie stuwden de prijzen omhoog. Daarnaast zorgen nieuwe duurzaamheidsambities voor een stevig eisenpakket aan vrijwel alle projecten. De focus komt daarmee steeds meer te liggen op de vraag welke projecten zijn nog haalbaar? 

  Toegevoegd door Steffen Chang op 22 maart 2023

  Om deze ontwikkelingen het hoofd te bieden hebben we de afgelopen periode de digitale investeringscoach uitgebreid. De vernieuwing bestaat naast een marktupdate van de investeringskosten voor nieuwbouw en renovatie, ook uit inzicht in de exploitatiekosten en de kosten voor verduurzaming van een pand. Deze nieuwe versie is vanaf nu beschikbaar.

  Start digitale  coach

  cijfers-voor-blog-01-2Update cijfers – markt sterk in beweging

  2022 was een zeer bewogen jaar, ook op bouwkosten gebied. De pandemie en de oorlog in Oekraïne zorgden voor extreme prijsstijgingen, hoge energie- en gasprijzen, en leveringsproblemen. De prijsstijgingen en onzekerheid zijn naar verwachting nog niet ten einde, een recessie ligt op de loer. We hebben alle kengetallen een update gegeven naar een actueel prijsniveau om zo de best mogelijke investeringsindicatie te kunnen genereren.

  Digitale investeringscoach is vernieuwd

  cijfers-voor-blog-02-2Exploitatiekosten – inzicht in benodigde totaalbudget (TCO)

  Naast de investeringskosten zijn de jaarlijkse exploitatiekosten van belang voor het maken van keuzes. Daarom kun je nu ook meteen een indicatie zien van de jaarlasten op basis van jouw investeringskosten. De berekende investering wordt vertaald naar een jaarlijkse kapitaalslast en een indicatie van overige gebouwgebonden jaarlasten en facilitaire services.

  cijfers-voor-blog-03-2Duurzaamheid – wat kost gasloos of Paris Proof?

  Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in de gebouwde omgeving. Vanaf 1 januari 2023 is het voor kantoorgebouwen verplicht om minimaal duurzaamheidslabel C te hebben. Ben jij al bezig met het verwezenlijken van Paris Proof vastgoed? Hoe krijg je grip op de kosten die nodig zijn om een gebouw te verduurzamen? Onze kostenexperts hebben die investerings- en exploitatiekosten toegevoegd aan de digitale investeringscoach. Met de parameters in de digitale investeringscoach kun je de varianten en mogelijkheden berekenen.

  Meer weten?

  Ontdek de nieuwe mogelijkheden van de digitale investeringscoach en zet de volgende stap in de ontwikkeling van jouw vastgoed. Meer weten? Neem dan contact op met Steffen Chang of Wouter Dreimüller.

  Start digitale  coach

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen