TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Download Socratische dialoog

  Met een Socratische dialoog analyseer je fundamentele kwesties en breng je gezamenlijke leerprocessen op gang. De dialoog onderscheidt zich van andere methoden doordat je samen een helder beeld probeert te krijgen van complexe vraagstukken.

  Toegevoegd door Aniek Janssen op 24 september 2021

  In organisaties is het soms nodig samen een goed gesprek te voeren over actuele of fundamentele kwesties. De socratische dialoog is een klassieke methode om zo’n proces te structureren. 

  socratische dialoog-LP
  Wat kun je ermee bereiken?

  Je voert een ‘gemeenschappelijk denkgesprek’ om te onderzoeken wat een groep denkt en waarom. De deelnemers leren goed te luisteren en eerst te vragen naar feiten in plaats van beweringen. Het hele gesprek is erop gericht om beter samen te werken en een gezamenlijke visie te vormen.

  Download

  Benieuwd naar de Socratische dialoog en de toepasbaarheid hiervan voor jouw situatie? Download de interventie uit Het Groot Interventieboek.

  Download

  De Socratische dialoog is één van de 99 interventies die wordt uitgelicht in Het Groot Interventieboek. Hét boek voor adviseurs, managers en projectleiders die regelmatig interventies toepassen in hun opdrachten. Met een breed repertoire aan interventiemogelijkheden, inclusief praktijkvoorbeelden.

  Interventietest

  Interventietest TwynstraGuddeOp basis van de zelftest interventielijst uit Het Groot Interventieboek is de interventietest ontwikkeld. De interventietest bestaat uit een selectie van 35 interventies. Hoe bewust zijn jouw interventies? Vaak zijn we geneigd om instrumenten in te zetten waarmee we bekend zijn of die ons in het verleden een dienst hebben bewezen. Maar is die interventie ook het meest effectief voor jouw huidige opgave? Gebruik de interventietest om er achter te komen hoe jouw interventierepertoire er uit ziet en hoe je dit kunt vergroten.

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen