Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Grafisch Lyceum Rotterdam - 2 Leden Raad van Toezicht

  met als aandachtsgebied (1) HRM en (2) Onderwijs Grafisch Lyceum Rotterdam is dé vakschool (vmbo, mbo) in Nederland als het gaat om innovatief onderwijs op het gebied van media, entertainment en technologie. De school wordt gedreven door een voortdurende ambitie om kwalitatief onderwijs te...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Adviseur contracteren en aanbesteden

  Investeringsopgaven worden groter en complexer. Zowel om bestaande infrastructuur in stand te houden, als om nieuwe ontwikkelingen zoals als de energietransitie mogelijk te maken. Geen partij kan het helemaal alleen. Projecten vragen om een andere verdeling van verantwoordelijkheden en risico’s, om...

  Solliciteer nu

  Download Nightmare competitor

  Als je in een strategisch vraagstuk merkt dat mensen het moeilijk vinden om buiten de gebaande paden te denken of iets te veranderen aan de status quo kun je de nightmare competitor inzetten.

  Toegevoegd door Aniek Janssen op 24 september 2021

  De Nightmare competitor is een interventie waarbij je deelnemers de grootste nachtmerrieconcurrent van het huidige merk of organisatie laat creëren. Deelnemers zetten bij deze interventie organisaties (start ups) op die hun klanten beter bedienen dan hun eigen organisatie. Bovendien kunnen ze alle keuzes maken die ze willen, omdat ze niet vastzitten aan de structuren of beperkingen van de bestaande organisatie. 

  nightmare competitor

  Wat kun je ermee bereiken?

  Het doel is om inzichten op te doen in strategische vraagstukken. Je helpt mensen over de grenzen en beperkingen heen te kijken van de eigen organisatie. Dat kan zinvol zijn bij het formuleren van een nieuwe of aangescherpte marktstrategie of bij het vernieuwen van een businessmodel.

  Download

  Benieuwd naar de Nightmare competitor en de toepasbaarheid hiervan voor jouw situatie? Download de interventie uit Het Groot Interventieboek.

  Download

  De Nightmare competitor is één van de 99 interventies die wordt uitgelicht in Het Groot Interventieboek. Hét boek voor adviseurs, managers en projectleiders die regelmatig interventies toepassen in hun opdrachten. Met een breed repertoire aan interventiemogelijkheden, inclusief praktijkvoorbeelden.

  Interventietest

  Interventietest TwynstraGuddeOp basis van de zelftest interventielijst uit Het Groot Interventieboek is de interventietest ontwikkeld. De interventietest bestaat uit een selectie van 35 interventies. Hoe bewust zijn jouw interventies? Vaak zijn we geneigd om instrumenten in te zetten waarmee we bekend zijn of die ons in het verleden een dienst hebben bewezen. Maar is die interventie ook het meest effectief voor jouw huidige opgave? Gebruik de interventietest om er achter te komen hoe jouw interventierepertoire er uit ziet en hoe je dit kunt vergroten.

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen