TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Download Kantoorsafari

  Als je van anderen wilt leren hoe organisaties een concept, aanpak of strategie in de praktijk brengen, dan zet je een Kantoorsafari in. Je bezoekt een organisatie één of meerdere keren. Zo ontdek je hoe het concept in de praktijk werkt, wat mogelijke knelpunten zijn en hoe je daarmee kunt omgaan.

  Toegevoegd door Aniek Janssen op 24 september 2021

  Deze interventie is bijvoorbeeld geschikt bij de implementatie van een nieuwe werkwijze, organisatiestructuur, het aangaan van
  een samenwerkingsverband of het invoeren van een ander kantoorconcept.

  kantoorsafari

  Wat kun je ermee bereiken?

  De deelnemers zijn na een Kantoorsafari vaak geïnspireerd en in staat om een concept beter te begrijpen en af te stemmen op de eigen praktijk. Je krijgt handvatten om - gezamenlijk - een nieuw organisatieconcept door te voeren.

  Download

  Benieuwd naar de Kantoorsafari en de toepasbaarheid hiervan voor jouw situatie? Download de interventie uit Het Groot Interventieboek.

  Download

  De Kantoorsafari is één van de 99 interventies die wordt uitgelicht in Het Groot Interventieboek. Hét boek voor adviseurs, managers en projectleiders die regelmatig interventies toepassen in hun opdrachten. Met een breed repertoire aan interventiemogelijkheden, inclusief praktijkvoorbeelden.

  Interventietest

  Interventietest TwynstraGuddeOp basis van de zelftest interventielijst uit Het Groot Interventieboek is de interventietest ontwikkeld. De interventietest bestaat uit een selectie van 35 interventies. Hoe bewust zijn jouw interventies? Vaak zijn we geneigd om instrumenten in te zetten waarmee we bekend zijn of die ons in het verleden een dienst hebben bewezen. Maar is die interventie ook het meest effectief voor jouw huidige opgave? Gebruik de interventietest om er achter te komen hoe jouw interventierepertoire er uit ziet en hoe je dit kunt vergroten.

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen