Download Kantoorsafari

Als je van anderen wilt leren hoe organisaties een concept, aanpak of strategie in de praktijk brengen, dan zet je een Kantoorsafari in. Je bezoekt een organisatie één of meerdere keren. Zo ontdek je hoe het concept in de praktijk werkt, wat mogelijke knelpunten zijn en hoe je daarmee kunt omgaan.

Toegevoegd door Aniek Janssen op 24 september 2021

Deze interventie is bijvoorbeeld geschikt bij de implementatie van een nieuwe werkwijze, organisatiestructuur, het aangaan van
een samenwerkingsverband of het invoeren van een ander kantoorconcept.

kantoorsafari

Wat kun je ermee bereiken?

De deelnemers zijn na een Kantoorsafari vaak geïnspireerd en in staat om een concept beter te begrijpen en af te stemmen op de eigen praktijk. Je krijgt handvatten om - gezamenlijk - een nieuw organisatieconcept door te voeren.

Download

Benieuwd naar de Kantoorsafari en de toepasbaarheid hiervan voor jouw situatie? Download de interventie uit Het Groot Interventieboek.

Download

De Kantoorsafari is één van de 99 interventies die wordt uitgelicht in Het Groot Interventieboek. Hét boek voor adviseurs, managers en projectleiders die regelmatig interventies toepassen in hun opdrachten. Met een breed repertoire aan interventiemogelijkheden, inclusief praktijkvoorbeelden.

Neem contact op met

Alle mensen

Neem contact op met

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.