TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Download Halen-Brengen kaart

  Je zet de interventie in als je scherp wilt krijgen wat (potentiële) samenwerkingspartners komen halen en brengen in een samenwerking. 

  Toegevoegd door Aniek Janssen op 24 september 2021

  Als je in een samenwerkingsverband zit, voel je je vaak verbonden met de andere partijen doordat je een gezamenlijke ambitie hebt. Met de Halen-Brengen kaart ga je met je (toekomstige) projectgroep,
  programmateam of samenwerkingsverband aan de slag om in kaart te brengen wat je haalt en brengt.

  halen-brengen-kaart

  Wat kun je ermee bereiken?

  Je kunt met de kaart de gezamenlijke ambitie in een samenwerking scherp krijgen. Je ziet per partij precies wat het eigen aandeel is en wat het aandeel is van de anderen. Dat helpt als je doelgericht wilt samenwerken.

  ‘Breng het aandeel van iedereen in kaart en maak concreet wat het belang is van de partijen.’

  Download

  Benieuwd naar de Halen-Brengen kaart en de toepasbaarheid hiervan voor jouw situatie? Download de interventie uit Het Groot Interventieboek.

  Download

  De Halen-Brengen kaart één van de 99 interventies die wordt uitgelicht in Het Groot Interventieboek. Hét boek voor adviseurs, managers en projectleiders die regelmatig interventies toepassen in hun opdrachten. Met een breed repertoire aan interventiemogelijkheden, inclusief praktijkvoorbeelden.

  Interventietest

  Interventietest TwynstraGuddeOp basis van de zelftest interventielijst uit Het Groot Interventieboek is de interventietest ontwikkeld. De interventietest bestaat uit een selectie van 35 interventies. Hoe bewust zijn jouw interventies? Vaak zijn we geneigd om instrumenten in te zetten waarmee we bekend zijn of die ons in het verleden een dienst hebben bewezen. Maar is die interventie ook het meest effectief voor jouw huidige opgave? Gebruik de interventietest om er achter te komen hoe jouw interventierepertoire er uit ziet en hoe je dit kunt vergroten.

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen