Podcast BNR – Nieuw Nederland Eindhoven koppelt kennis aan daadkracht

In samenwerking met BNR hebben we de podcast- en videoserie Nieuw Nederland ontwikkeld. In acht afleveringen gaan we dieper in op de complexe ruimtelijke vraagstukken waar gemeenten mee te maken hebben. De derde aflevering gaat over de campusontwikkeling in stedelijke regio’s en specifiek over Brainport Industries Campus Eindhoven.

 

Toegevoegd door Gregor Heemskerk op 23 februari 2022

Ten westen van de stad Eindhoven ligt sinds een paar jaar de Brainport Industries Campus. Daar werken bedrijven, onderwijsinstellingen en de overheid samen om de maakindustrie van Nederland een boost te geven. De grote kracht zit in de samenkomst: alles wat je nodig hebt aan kennis, expertise en mensen op één plek.

HubSpot Video


In Nederland is veel aandacht voor het clusteren van bedrijven, kennisinstellingen en overheden of maatschappelijke instanties. En terecht. Het kan een magneet zijn voor innovatie, kennisontwikkeling en economische specialisatie. Verschillende partijen werken hiervoor samen in een innovatiecluster, soms geconcentreerd op een campus. Maar hoe zorg je ervoor dat zij hun kansen niet alleen zien, maar ook benutten? Bij TwynstraGudde hebben we alles in huis om je hierbij te ondersteunen. Van eerste verkenning tot aan governance.

Nieuwsbrief

De adviseurs en managers van TwynstraGudde werken dagelijks aan de maatschappelijke thema’s van deze tijd. We bieden onze opdrachtgevers binnen zowel de overheid als het bedrijfsleven unieke, werkbare oplossingen en brengen complexe projecten en programma’s tot een goed einde. Onze kennis en ervaring delen we regelmatig via onze site en onze nieuwsbrief. Wil jij deze vanaf nu ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Neem contact op met één van deze experts

Alle mensen

Neem contact op met één van deze experts

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.