TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Podcast BNR – Nieuw Nederland Eindhoven koppelt kennis aan daadkracht

  In samenwerking met BNR hebben we de podcast- en videoserie Nieuw Nederland ontwikkeld. In acht afleveringen gaan we dieper in op de complexe ruimtelijke vraagstukken waar gemeenten mee te maken hebben. De derde aflevering gaat over de campusontwikkeling in stedelijke regio’s en specifiek over Brainport Industries Campus Eindhoven.

   

  Toegevoegd door Gregor Heemskerk op 23 februari 2022

  Ten westen van de stad Eindhoven ligt sinds een paar jaar de Brainport Industries Campus. Daar werken bedrijven, onderwijsinstellingen en de overheid samen om de maakindustrie van Nederland een boost te geven. De grote kracht zit in de samenkomst: alles wat je nodig hebt aan kennis, expertise en mensen op één plek.


  In Nederland is veel aandacht voor het clusteren van bedrijven, kennisinstellingen en overheden of maatschappelijke instanties. En terecht. Het kan een magneet zijn voor innovatie, kennisontwikkeling en economische specialisatie. Verschillende partijen werken hiervoor samen in een innovatiecluster, soms geconcentreerd op een campus. Maar hoe zorg je ervoor dat zij hun kansen niet alleen zien, maar ook benutten? Bij TwynstraGudde hebben we alles in huis om je hierbij te ondersteunen. Van eerste verkenning tot aan governance.

  Nieuwsbrief

  De adviseurs en managers van TwynstraGudde werken dagelijks aan de maatschappelijke thema’s van deze tijd. We bieden onze opdrachtgevers binnen zowel de overheid als het bedrijfsleven unieke, werkbare oplossingen en brengen complexe projecten en programma’s tot een goed einde. Onze kennis en ervaring delen we regelmatig via onze site en onze nieuwsbrief. Wil jij deze vanaf nu ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

  Neem contact op met één van deze experts

  Alle mensen

  Neem contact op met één van deze experts

  Alle mensen