TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Praktijkproef Amsterdam Procesevaluatie triple helix samenwerking Praktijkproef Amsterdam

  Praktijkproef Amsterdam staat of valt met een succesvolle samenwerking tussen overheden, bedrijfsleven en wetenschap. TwynstraGudde zet met een bijzondere aanpak van de procesevaluatie partijen aan tot het voortdurend verbeteren van de samenwerking.

  Praktijkproef Amsterdam is een grootschalige test met de nieuwste innovaties in de auto en op de weg. Nergens ter wereld wordt intelligente technologie op het gebied van verkeersmanagement en reisinformatie op zo’n grote schaal getest in het dagelijks verkeer. Overheden, bedrijfsleven en wetenschap werken daartoe van strategisch tot operationeel niveau samen.

  Bijzondere aanpak procesevaluatie

  Het doel van de procesevaluatie is samengevat inzicht geven in de triple helix samenwerking, inclusief de organisatie en de uitvoering. De aanpak ervan is bijzonder. Er is niet gekozen voor een evaluatie die de situatie achteraf beoordeeld. In plaats daarvan volgt de procesevaluatie de samenwerking op de voet, vanaf de start tot het moment van besluitvorming over de volgende fase. De procesevaluatie maakt op meerdere momenten een foto van de samenwerking. De foto’s laten zien hoe de kwaliteit van de samenwerking wordt gewaardeerd en zoomen in op samenwerkingsvraagstukken die spelen.

  'Zonder een goede onderliggende samenwerking kom je niet tot een structurele verbetering. Daarom is de procesevaluatie ook zo belangrijk'
  Ronald Adams, projectmanager Praktijkproef Amsterdam

  Samenwerking succesvol houden

  De foto’s delen onze adviseurs met partijen in evaluatiebijeenkomsten; momenten om verhalen te delen, aandachtspunten en zorgen uit te diepen en naar oplossingen te zoeken. De procesevaluatie zet partijen op deze manier aan tot het voortdurend verbeteren van de samenwerking, zo laat het achter elkaar monteren van de foto’s zien. Een interventie die extra kracht krijgt door de aandacht die uitgaat naar het in kaart brengen van opgebouwde kennis én het laten beklijven van de lessen.

  Wilt u uw samenwerking ook verbeteren en/of doorpraten over innovatieve mobiliteit, neem dan contact op met onze adviseurs.

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen