TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Inspiratie, verdieping en nieuwe inzichten

  Meld je nu aan om op te hoogte te blijven van alle actuele onderwerpen en ontwikkelingen bij TwynstraGudde. Je ontvangt iedere maand een nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen, publicaties, evenementen, vacatures en meer.

  TwynstraGudde nieuwsbrief

  Meld je hieronder aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Wat kun je verwachten?  Praktijkvoorbeelden over hoe wij samenwerken met onze opdrachtgevers, onze laatste inzichten, informatie waarmee je je kennis blijft vernieuwen, je blijft op de hoogte van ons opleidingsaanbod en je ontvangt de laatste vacatures.

  Energietransitie

  Heb je behoefte aan inspiratie en inzichten over hoe de energietransitie aan te pakken? Abonneer je op onze energietransitie updates en krijg elk kwartaal nieuwe inzichten, aanpakken en voorbeeld cases.

  Zorg

  Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de zorg en de inzichten en inspiratie die TwynstraGudde kan bieden in deze markt. Meld je hier aan. 

  Huisvesting, Vastgoed en Facility management

  Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van Huisvesting, Vastgoed en Facility management. Meld je hier aan.

  Onderwijs

  Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van onderwijs. Meld je hier aan.