Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Grafisch Lyceum Rotterdam - 2 Leden Raad van Toezicht

  met als aandachtsgebied (1) HRM en (2) Onderwijs Grafisch Lyceum Rotterdam is dé vakschool (vmbo, mbo) in Nederland als het gaat om innovatief onderwijs op het gebied van media, entertainment en technologie. De school wordt gedreven door een voortdurende ambitie om kwalitatief onderwijs te...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Adviseur contracteren en aanbesteden

  Investeringsopgaven worden groter en complexer. Zowel om bestaande infrastructuur in stand te houden, als om nieuwe ontwikkelingen zoals als de energietransitie mogelijk te maken. Geen partij kan het helemaal alleen. Projecten vragen om een andere verdeling van verantwoordelijkheden en risico’s, om...

  Solliciteer nu

  Inspiratie, verdieping en nieuwe inzichten

  Meld je nu aan om op te hoogte te blijven van alle actuele onderwerpen en ontwikkelingen bij TwynstraGudde. Je ontvangt iedere maand een nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen, publicaties, evenementen, vacatures en meer.

  TwynstraGudde nieuwsbrief

  Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief. 

  Energietransitie

  Heb je behoefte aan inspiratie en inzichten over hoe de energietransitie aan te pakken? Abonneer je op onze energietransitie updates en krijg elk kwartaal nieuwe inzichten, aanpakken en voorbeeld cases.

  Zorg

  Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de zorg en de inzichten en inspiratie die TwynstraGudde kan bieden in deze markt. Meld je hier aan. 

  Huisvesting, vastgoed en Facility management

  Blijf op de hoogte van de Huisvesting, Vastgoed en Facility management markt. Meld je hier aan.