Podcastserie BNR Nieuw Nederland

Gemeenten hebben een grote verantwoordelijkheid en bevoegdheid in de ruimtelijke ordening. Er zijn veel verschillende belangen, bij de schaarse grond. Hoe gaan we dat inpassen, nu en in de toekomst? Gemeenten moeten oplossingen bedenken voor al die complexe ruimtelijke vraagstukken.

HubSpot Video

In samenwerking met BNR hebben we de podcast- en videoserie Nieuw Nederland ontwikkeld. Hierin gaan we dieper in op de complexe ruimtelijke vraagstukken waar gemeenten mee te maken hebben. Hoe gaan zij de ongelijkheid aanpakken, hoe zorgen ze voor voldoende betaalbare woningen en hoe geven ze zowel ruimte aan de boer als aan de natuur? 

maartenThema’s die er toe doen voor ons allemaal en een belangrijke rol spelen tijdens de aankomende gemeenteraadsverkiezingen. In de podcastserie Nieuw Nederland legt Maarten Bouwhuis in acht verhalen de complexiteit van de ruimtelijke ontwikkeling bloot. De serie biedt haalbare en begrijpelijke oplossingen.

 

Nieuwsbrief

De adviseurs en managers van TwynstraGudde werken dagelijks aan de maatschappelijke thema’s van deze tijd. We bieden onze opdrachtgevers binnen zowel de overheid als het bedrijfsleven unieke, werkbare oplossingen en brengen complexe projecten en programma’s tot een goed einde. Onze kennis en ervaring delen we regelmatig via onze site en onze nieuwsbrief. Meld je aan voor het ontvangen van de nieuwsbrief.

Heb je na het zien van een of meerdere podcasts vragen aan ons? Vul dan onderstaand formulier in en een van onze adviseurs neemt op korte termijn contact met je op.

Heb je een vraag voor ons?

Neem contact op met

Alle mensen

Neem contact op met

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.